Kinderiuk4s parašė:
Grįžtu pas jus planuoti ir vėl 🥺❤️🩹 Kaip greit užkibo po persileidimo, taip ir pabėgo greit. 😭 Gal trečias kartas nemeluos.. Jei pasikartos, eisiu tyrimų kokių pra…
Užjaučiu
ar progesteroną sekėte? Didėjo normaliai?
Kinderiuk4s parašė:
Grįžtu pas jus planuoti ir vėl 🥺❤️🩹 Kaip greit užkibo po persileidimo, taip ir pabėgo greit. 😭 Gal trečias kartas nemeluos.. Jei pasikartos, eisiu tyrimų kokių pra…
Užjaučiu
ar progesteroną sekėte? Didėjo normaliai?
Kamillija parašė:
Kam vel rizikuoti? Pasdarykit kraujo kresumo tyrimus, gal kraujas kresa, turite Afs ir pan. Eikit tirkites dabr.. mano jums patarimas.
Kartais ir su puikiais tyrimais nutinka nelaimės, ne visada moteryje turi būti problema, didelė dalis chromosomų nesuderinamumai, juolab kai narės antras praradimas ypač ankstyvas (biocheminis), kas dažniausiai būna dėl chromosomų, gleivinės ar progesterono ir pastojimas nesulaukus pirmųjų mėnesinių po persileidimo, normalu, jog kūnas neatsigavo, todėl pabėgo, nebūtinai, jog turi AFS ar kitų problemų. Faktas žinant atsakymus būtų ramiau, bet nuo nelaimių 100% neapsaugotų.
Linkiu, jog 3čias kartas būtų sėkmingas, tik duokite kūnui atsigauti, neskubėkit❤️
Sveikos, norėjau pasitarti. Paskutinės mėnesinės prasidėjo vasario 11 d. (dabar 3 savaitės + 4 dienos). Nuo vasario 16 dienos kiekvieną dieną po kelis kartus baigdavo vyras viduje,iki kovo 4d. Ir užvakar pakilus iš lovos išbėgo kaip vandenelis.
Jaučiuosi labai neįprastai ir tokių simptomų niekada anksčiau nesu jautusi: stiprus mieguistumas, krūtinės deginimas, balti taškeliai ant krūtų, nuolatinis nuovargis ir pilvo apačios tempimas (panašiai kaip prieš PMS, bet stipriau ir kasdien).
Pasidariau testą, bet jis rodė tik vieną aiškią liniją, o įsižiūrėjus kampu atrodo kažkoks „vaiduoklis“ (nors gal tai tik vaizduotė). Dariau testą likus 6 dienoms iki mėnesinių.
Ar kuriai nors yra buvę, kad tokie ryškūs simptomai pasirodė dar prieš oficialiai „kibant“ testui?
Sveikos, noriu jūsų nuomonės, gydytoja sakė viskas gerai atrodo, bet 4mm endometriumas skamba labai nedaug(TVUG: gimda anteversio, 63x29x38 mm. Endometriumas homogeniškas, E 4 mm, d.kiaušidė 25x18 mm , k.kiaušidė 33x18 mm. Kiaušidžių vaizdas neprieštarauja PCOS. Už gimdos laisvo skysčio nėra.) daryta ciklo diena 23d
Lina5 parašė:
Sveikos, noriu jūsų nuomonės, gydytoja sakė viskas gerai atrodo, bet 4mm endometriumas skamba labai nedaug(TVUG: gimda anteversio, 63x29x38 mm. Endometriumas homoge…
Gleivinė plona, prie tokios implantacijai labai mažai šansų, gali būti neįvykusios ovuliacijos priežastis, mažas estrogenų kiekis, ar ginekologė pakomentavo apie ovuliaciją? Reiktų stebėti gleivinę, jei tokia ir kitą ciklą tektų ją storinti, arba skatinti ovuliaciją, jei planuojat nėštumą. O gal pasitaikė tik anovuliacinis ciklas ir kita cikla bus puiki.
RauDonoji parašė:
Gleivinė plona, prie tokios implantacijai labai mažai šansų, gali būti neįvykusios ovuliacijos priežastis, mažas estrogenų kiekis, ar ginekologė pakomentavo apie ov…
Dariausi progesteroną 30.78, viskas normoj
Tai man tik išrašė receptini, sakė kai pastosi pagerk, nepakenks( turėjau 2 ankstyvus persileidimus) dėl storio sakė normalu ir man dėl to labai keista
mazyle parašė:
as irgi galvojau, kad daro.., bet nevisur panašu.. dariausi affidea
nesu girdejus, kad uzsiregistravus nipt kartu buna padaromas echo. Uzsiregistravus nipt, reikia atskirai uzsiregistruoti ir echo..
Florencia parašė:
nesu girdejus, kad uzsiregistravus nipt kartu buna padaromas echo. Uzsiregistravus nipt, reikia atskirai uzsiregistruoti ir echo..
Nipt tik paima kraują. Bet šita žinutė tuk toms kurios jau laukiasi nuo 10 savaitės. O planuojančios gali tik pradėti taupyti tyrimui, jei norės jį atlikti.
Lina5 parašė:
Dariausi progesteroną 30.78, viskas normoj
Tai man tik išrašė receptini, sakė kai pastosi pagerk, nepakenks( turėjau 2 anksty…
Mažai šansų, 4-5mm gleivinė per plona. Reiktų ieškoti priežaščių. Mano irgi labai plona gleivinė jau metus laiko tokia. Reiktų stegtis gerinti kraujotaką. Joga padeda. Aš naudoju lenzetto purškalą, vitaminą E ir l-argininas (jis plečia kraujagysles ir gerina kraujotaką).
Lejatejalu parašė:
Sveikos, norėjau pasitarti. Paskutinės mėnesinės prasidėjo vasario 11 d. (dabar 3 savaitės + 4 dienos). Nuo vasario 16 dienos kiekvieną dieną po kelis kartus baigda…
Niekas aiškiau jums neparodys, kaip nėštumo testas atliktas galimų mėnesinių dieną. O tie požymiai gi panašūs ir laukiant mėnesinių, tik dabar labiau įsiklausote į savo pojūčius.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai