Zylutė_ parašė:
Ar jūsų dabar nestabdo nėštumo planavimas, dėl šių neramumu su Iranu?
Aš ir noriu, ir bijau.. pasimetusi esu.
Visada visame pasaulyje, vienur ar kitur buvo neramumų. Ir dėl to stabdyti savo gyvenimą - nematau logikos. 🙂
Zylutė_ parašė:
Ar jūsų dabar nestabdo nėštumo planavimas, dėl šių neramumu su Iranu?
Aš ir noriu, ir bijau.. pasimetusi esu.
Visada visame pasaulyje, vienur ar kitur buvo neramumų. Ir dėl to stabdyti savo gyvenimą - nematau logikos. 🙂
BitėMaja09 parašė:
Pas mane visada buvo žemas feritinas, nors hemoglobinas buvo normoje, bet visada mėnesinės būdavo labai skausmingos ir gausios, niekaip nepastojau ilgą laiką. Tada …
Papasakojot mano istoriją... visiškai identiška situacija. Aš dabar irgi nusipirkau geležies papildus ir vit.C. Kokius dar papildus gerėt gal pamenat?
Sky24 parašė:
Papasakojot mano istoriją... visiškai identiška situacija. Aš dabar irgi nusipirkau geležies papildus ir vit.C. Kokius dar papildus gerėt gal pamenat?
Gėriau vitaminą D 25000. Foliatą ecosh, ir žuvų taukus Fjord. Man asmeniškai nei cycle balance nei kiti papildai nepadėjo kol nesusitvarkiau su pagrindiniais rodikliais. Vyras savo nuožiūra sapiens potencijai naudojo, ir abu susitvarkėm su stresu. Bet čia žinot mano asmeninė patirtis
Sveikos moterys
Galvojau galvojau ir nusprendžiau prisijungti į jūsų būrelį
Turim 6metę mergaitę, kaip ir jau susigyvenom su mintim, kad bus vienturtė , ir rudenį, taip kaip ir netikėtai pastojau, netikėtai ir nutrūko nėštumas. Labai sunkiai tai išgyvenau, nors atrodė jau ir nebenorėjau vaikų, galiausiai jaučiausi ir per "sena" .. (man tuoj 38m). Ir vis pagalvoju, kad visgi noriu dar pabandyti neatsižvelgiant į amžių.. Aišku, kaip ir kažkas minėjo, šiek tiek baugina ir tie karai aplink, bet žinant tai, kad pirmagimės nesusilaukėm gal 4 metus, po to nesisaugojom ir užkibo neplanuotai tiesiog po 6 metų, nenoriu suteikti sau vilčių per daug, kad užkibs lengvai. Bet kaip sakau,pabandysim metelius, jei bus lemta, tai ateis ta siela.. (heart)
BitėMaja09 parašė:
Gėriau vitaminą D 25000. Foliatą ecosh, ir žuvų taukus Fjord. Man asmeniškai nei cycle balance nei kiti papildai nepadėjo kol nesusitvarkiau su pagrindiniais rodikl…
Aš taip pat gėriau cycle balance, dar visokių papildų, bet gine neleido nieko gert apart folio, nes gleivinė prieš mm buvo 16mm dydžio, tai sako tau tikrai nereikia. Tai dabar iki jos vizito nuspirkau geležies ir vit.c. Vis tiek smagu išgirsti panašių patirčių
per kiek laiko pavyko pastoti pakeitus papildus?☺️

Gavau LPI tyrimų atsakymą, rado- ureaplasma parvum🫣 už pusantros savaitės planuojamas kiaušintakių pratekamumo tyrimas.. Gal kuri buvo susidūrusi su šia infekcija? Kiek skaitinėjausi TD, tai daugumai ginekologė sakė, kad nereikia gydyti, o jei ir gydo sunkokai pasiduoda..🥹 kokios jūsų patirtys? Chat'ai senoki, noris naujesnių žinių🙏
laiminga1359 parašė:
Gavau LPI tyrimų atsakymą, rado- ureaplasma parvum🫣 už pusantros savaitės planuojamas kiaušintakių pratekamumo tyrimas.. Gal kuri buvo susidūrusi su šia infekcija? …
Man buvo rasta, todėl pratekamumo tyrimo nebedarė, nes negalima. Skyrė antibiotikus 10 dienų.
Sky24 parašė:
Aš taip pat gėriau cycle balance, dar visokių papildų, bet gine neleido nieko gert apart folio, nes gleivinė prieš mm buvo 16mm dydžio, tai sako tau tikrai nereikia…
Man irgi buvo gleivinė išvešėjusi ir cistų turėjau. Prieš metus išgramdė išrašė KT, o tada po 3 mėnesių paskyrė Dupahaston, bet net su juo nepastojau, tada nutraukiau supykus, galvojau išvis nieko čia nereikia jeigu vistiek nesigauna, ir paskui pasitariau su šeimos gyd., kad norėčiau feritiną pasidaryt, nes ir ji įtarė, kad nepakanka. Tai realiai nuo pradėjimo vartot geležį ir kitus papildus, iki pastojimo apie pusmetis kažkur praėjo. Nors bandėm realiai apie pusantrų metų
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai