2026.03.06 20:06 (prieš 1 mėn.)
Sveikos!
pradziai labai taikiausi prie anytos, po to supratau kad nebeturiu sveikatos taip daryti..
Zinoma, pradziai pateisinau ja, kadangi serga depresija (nesunki forma) ir nuolatos vis islysdavo kokie psichai.
is tiesu tai labai sutareme pirmus 4 metus. Nei kiek nenervuodavo ir graziai bendravome. po santuokos viskas apsisuko 180 laipsniu.
viena karta kai likome pas juos nakvoti, ji ryte mano vyrui padare arbatos (nors jis sake kad nenori) kadangi jis sedejo tokioje vietoje kur stalas toli, o as stovejau salia jo - jis paprase puoduka padeti ant stalo (na nes karsta arbata ir kolkas negers) kuomet as paemiau karsta puoduka ir padejau ant stalo - anyta viska mate ir pradejo rekti, kad kaip as dristu! jinai juk savo VAIKUI padare arbatos! vyras ramiu balsu pasake, kad juk karsta arbata. Ji nieko net nesureagavo, ilindo man i veida per pora cm atstumu ir pradejo rekti, ak karsta arbata, GELBETOJA, as nuo siol tave GELBETOJA vadinsiu!!!!!!
tada supratau kad su jos psichika yra kazkas blogai. tokie priepuoliai vis kartojosi.
nuolatos kisa savo nuomone, teigia kad JI YRA TEISI. (ale viskas turi buti daroma pagal ja)
net jeigu nepatinka kazkas kas jai patinka - ji isizeidzia. skambina mano vyrui visa apsiverkusi.
viena karta atnese kazkoki sampuna, sako imk gal sunaudosi ar kaip muila ar sunims ismaudyti. pasakiau kad aciu bet tikrai nesunaudosime, kadangi musu suo turi labai dideles alergijas viskam. (aisku ji tai siaip zinojo)
ji BAISIAUSIAI isizeide, kad kaip as dristu nepaimti sampuno kuri jinai siulo.
na tokiu istoriju ivairiausiu turbut turiu netoli 100... galu gale supratau, kad tik gadinu savo sveikata su jos nesamonem, nes kiekviena karta labai pati pergyvenu ir nervuojuosi. jau 3 savaite kaip tiesiog atsiribojau nuo jos. pradziai dar klause vyro "kas gi nutiko?ji su manim nebendrauja!!!!"
aciu dievui turiu nerealiai supratinga vyra kuris mane palaiko.
na zinokit, bent kolkas galiu pasakyti kad jau senai reikejo nuo jos atsiriboti. nes jauciuosi atsigavusi ir tiek nebesinervuoju❤️