DogLady parašė:
Nėr gyvenime prie jokių ligų taip dar buvę, o su šiuo nėštumu jau savaitę lovoj guliu 🫣 Pykinimas pastovus ir nuovargis didžiulis, krūtinė aišku irgi dviguba ir ska…
Vaje 😔, linkiu kuo greičiau atsigaut ir sustiprėti ❤️🩹🎈
DogLady parašė:
Nėr gyvenime prie jokių ligų taip dar buvę, o su šiuo nėštumu jau savaitę lovoj guliu 🫣 Pykinimas pastovus ir nuovargis didžiulis, krūtinė aišku irgi dviguba ir ska…
Vaje 😔, linkiu kuo greičiau atsigaut ir sustiprėti ❤️🩹🎈
Armaa parašė:
Nenorėjau taip pasakyt 😆 bet esmė kad jis privalomas kaip ir yra, žinoma toms kurioms rūpi. Yra ir tokių kurios turbūt nei kart neapsilanko echo, sutraukia cigarą i…
Jis yra ne privalomas, o visoms nėščiosioms priklausantis ir valstybės apmokamas, nes atliekamas vienu iš informatyviausių vaisiaus vystymosi laikotarpių. Nė vienos procedūros neturim privalomos, visos jos atliekamos tik moteriai sutinkant (ir toli gražu ne visų tų "privalomų" procedūrų atsisakymas rodo, kad moteriai vaikas nerūpi ir jai niekas nesvarbu).
Petelnė parašė:
Jis yra ne privalomas, o visoms nėščiosioms priklausantis ir valstybės apmokamas, nes atliekamas vienu iš informatyviausių vaisiaus vystymosi laikotarpių. Nė vienos…
Nu sorry bet jei moteris nenori eit į ultragarsą, pamatyti, įsitikinti kad viskas gerai tai man tikrai atrodo kad jai nerūpi. Neturiu su jumis ką diskutuoti daugiau, labanakt
Vartotoja parašė:
Labas rytas🌸 kaip laikotės? Man šiandien kiek mažesni nėštumo simptomai, sėdžiu nerimauju🫠 pas ginę tik kitą antradienį😒
Labas rytas,
mano simptomai ir banguoja, o vizitas tik po 2sav., siek tiek nerimauju ☺️. Norejau paklaust kas turi vyresniu vaikuciu ar ketinate vestis juos i 12 sav scana :)?
DogLady parašė:
Pamėginkite, gal ir Jums pagelbes gerti su vandeniu imbiera su citrina ir medumi. Taip pat man labai padėjo garintuvas su citrinų eteriniu aliejumi. Visa para garinau ir taip tris savaites.
Vennera parašė:
Labas rytas,
mano simptomai ir banguoja, o vizitas tik po 2sav., siek tiek nerimauju ☺️. Noreja…
Aš tai planuoju, maniškis labai laukė to leliuko ir vis prašo, kad parodyčiau nuotraukas jo. Manau, suteiks jam daug džiaugsmo pamatyti per ug ir įsijausti į tą laukimą.
Turbūt čia ir nuo pačio vaiko daug kas priklauso
SigMar parašė:
Pamėginkite, gal ir Jums pagelbes gerti su vandeniu imbiera su citrina ir medumi. Taip pat man labai padėjo garintuvas su citrinų eteriniu aliejumi. Visa para gari…
Ačiū, vakar kaip tik pas šeimos gydytoją buvau dėl nedarbingumo, tai ji man irgi sakė kuo daigiau citrusinių vaisių (išskyrus greitfruktą) ir imbiero 😊 Jau pajaučiau šaltų apelsinų sulčių naudą 😁
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai