Mamyte159 parašė:
Sveikos mamytės!🤗 kiek paaugote per mėnesi ir priaugote svorio? Apie mažylius čia🤗🤗
Sūnus priaugo 1.2kg ir 1cm
Mamyte159 parašė:
Sveikos mamytės!🤗 kiek paaugote per mėnesi ir priaugote svorio? Apie mažylius čia🤗🤗
Sūnus priaugo 1.2kg ir 1cm
Mamyte159 parašė:
Užaugom 3cm ir priaugom 1.6kg 😊
Elanders parašė:
Taip, bus jau beveik 2,5 mėn.
Kūčios pas mano tėvus, Kalėdos svečiuose pas brolį ir laukia vizitas pas kitus sen…
Apačioje matau toj vietoj is priekio po oda pabale ir is viršaus dantenas paziurejus matyt du blyksniukai idube. Paburkus ta vieta. Pati stebiuosi kad anksti. Nes mergaitei pradėjo dygti 7men. O cia 2 men berniukui 🙈
Mamyte159 parašė:
Pirma mėnesį beveik 2kg ir 5cm
Mamyte159 parašė:
Pirma men 1 cm ir 1,5 kg 🥰
Juoda letenėlė parašė:
Ar švęsite šventes su giminėmis ar artimaisiais? Mes neturim didelės giminės, bet nusprendėm nešvęsti švenčių su močiutėm, nes tuo metu net dviejų mėnesių mums nebu…
Švęsim su mano tėvais ir sese. Mes nuo pirmos savaitės visur kartu varinėjam... Ir į Mišias, ir į šventes (kaip tik šiandien vakaronė bendruomenės buvo). Aišku, nekišam žmonėms vaiko į veidą ir patys žmonės jam į veidą nelenda.
O svorip priaugo nuo mažiausio fiksuoto apie 800 g, nuo gimimo apie 600 g. Jei priaugo 500 g, viskas tvarkoje.
Ūgį tai blogai seselė išmatavo, gavosi, kad puse centimetro sumažėjo 😄
Mamyte159 parašė:
1,2kg ir 5cm
Mamyte159 parašė:
Mano ponia priaugo 1,5 kg ir 5 cm
Madam Kuku parašė:
Mano ponia priaugo 1,5 kg ir 5 cm
Mūsų lygiai taip pat ☺️ 1.5 kg. ir 5 cm. ☺️
Sveikos! Gal galit patarti dėl drabužėlių? Maniškė gimė ilga, 54 cm ir jau išaugo 56 dydį, bet su 62 irgi problema, kad bodžiukai/smėlinukai gerokai per platūs, tabaluoja kaklas, nusismaukia pečiai, bet ir per klyną sunkiai segasi – bet ne visi, nes dtabužėlius paveldėjo, tai vienų firmų tinka, kitų ne. Gal žinot kas gamina truputį siauresnius, bet ilgesnius?
Su šliaužtinukais problema, kad 62 dydis taip pat pilna vietos per pečius, rankovės per ilgos, bet liemeniui vietos yra, bet klešnės per trumpos.
68 tai per didelis gerokai, nu ir šiaip, jai dar mėnesio nėra. Taip staiga ištįso.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai