Kamilee parašė:
Sveikos! Kokį buteliuką su žinduku naudojat, kad mazylis valgytu letai ir neuzsirytu, spetu pajausti sotuma? Turim Philips avent su letos tekmes zinduku, bet kazkai…
BIBS stiklinį, būna kad ir ne viską išvalgo.
Kamilee parašė:
Sveikos! Kokį buteliuką su žinduku naudojat, kad mazylis valgytu letai ir neuzsirytu, spetu pajausti sotuma? Turim Philips avent su letos tekmes zinduku, bet kazkai…
BIBS stiklinį, būna kad ir ne viską išvalgo.
Juoda letenėlė parašė:
Ar švęsite šventes su giminėmis ar artimaisiais? Mes neturim didelės giminės, bet nusprendėm nešvęsti švenčių su močiutėm, nes tuo metu net dviejų mėnesių mums nebu…
Mes svesime, turbut bus 3 susitikimai su giminemis ir 1-2 su draugais.
Juoda letenėlė parašė:
Ar švęsite šventes su giminėmis ar artimaisiais? Mes neturim didelės giminės, bet nusprendėm nešvęsti švenčių su močiutėm, nes tuo metu net dviejų mėnesių mums nebu…
Švęsim įprastai 😊važiuojam į vieną vyro kaimą, kur susirenka viena giminė, po to kitą močiutę aplankom. Kūčias pas mus atvažiuos mano giminės pusė, bus suvežtinis stalas. Jau bus virš 2 mėn.
Kamilee parašė:
Sveikos! Kas kiek laiko traukiat piena? Tos kurios maitinat nutrauktu pienuku 😊
Kas 3-4 valandas.
SilvaSuarez parašė:
O ziurejote koks numeriukas ant zinduko?
Nes as pasidurninau ir nezinojau kad yra numeriukai, pradejau su 3 todel maniskis …
Taip, emem 1 numeriuka. Man budavo toks stresas maitinti, kad neuzspringu... tada sumastem kita firma ismeginti, pasiteisino ❤️
Gal kas taip pat susidūrėte. 7 savaitės po gimdymo. Jau pora savaičių tai tikrai, jaučiu kad pilna šlapimo pūslė, bet nuejus į tualeta išspaudžiu vos kelis lašiukus ir vistiek atrodo noriu pasišlapint, pilna pūslė. Bet jaučiu tai tik vaikštant. Sėdint ar gulint viskas ok. Is po nakties pasišlapinu gerai, jokiu trukdžiu. To pasekoje jaučiu lyg kas būtų įstrigę į makštį ir kažkiek šlapimo palaša į kelnaites. Didelis diskomfortas vaikštant, nešiojant mažylį. Buvau pas ginekologe. Iš jos pusės viskas gražu ir gerai sugije, susitrauke. Neisivaizduoja kodėl man taip🙄
Juoda letenėlė parašė:
Taip, bus jau beveik 2,5 mėn.
Kūčios pas mano tėvus, Kalėdos svečiuose pas brolį ir laukia vizitas pas kitus senelius ar tetą ( pastarieji labiausiai neramina, nes kelionės 2-3 val).
Kolkas planuojam taip, jei visi sveiki ir nieks nesirgs
Mamasa parašė:
Sveikosmums dygsta dantukai apačioje du. Gal kam ir jau dygsta ? Gal kuo tepate dantenas ?
Ohoooo, taip anksti?
Matosi jau ar iš kokių ženklų sprendžiat?
Jullyyte parašė:
Gal kas taip pat susidūrėte. 7 savaitės po gimdymo. Jau pora savaičių tai tikrai, jaučiu kad pilna šlapimo pūslė, bet nuejus į tualeta išspaudžiu vos kelis lašiuku…
Pabandykite Kėgelio arba kitus pratimus dubens dugnui pastiprinti. Idealu būtų pasikonsultuoti su nėščiųjų trenere
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai