E.lina parašė:
Manau priklauso nuo draudimo. Būna laisvos lėšos, kuriomis kaip ir turėtų leisti padengti. Būna nėštumo priežiūrai skirtos lėšos, galbūt iš jų irgi pasidengtumėt. P…
Ačiū už atsakymą
E.lina parašė:
Manau priklauso nuo draudimo. Būna laisvos lėšos, kuriomis kaip ir turėtų leisti padengti. Būna nėštumo priežiūrai skirtos lėšos, galbūt iš jų irgi pasidengtumėt. P…
Ačiū už atsakymą
vkaminskait75 parašė:
Kokius vitaminus naudojate?
Vitaminas D (2000IU), Folio rūgštį, vitaminą C (askorutiną)
klmn parašė:
Sveikos, kaip sekas nuo virusų saugotis?
Vis bandau išsiaiškinti iš savo medikų apie skiepus. Kol kas turiu komiškus atsakymus. Daktaras užklaustas dėl skiepų atsidūsta ir klausia:- ar žinai ko mes labiausiai bijom? Aš:- gal mirties? Daktaras:- nėščiųjų, nes neturim jokių tikrų įrankių ir galių jus gydyti.
Nu tai va, pasikalbėjom. Labai kvatojau po tokio pokalbio 🤣
Elyz parašė:
Vis bandau išsiaiškinti iš savo medikų apie skiepus. Kol kas turiu komiškus atsakymus. Daktaras užklaustas dėl skiepų atsidūsta ir klausia:- ar žinai ko mes labiaus…
Tikrai tiesa sako, didžioji dalis gydymo sistemoj nelaukia nėščiųjų 🤭
klmn parašė:
Sveikos, kaip sekas nuo virusų saugotis?
Sveikos, ir aš sergu 🙁 temp.jau 3is dienas laikosi 37.3-37.5, kiek žinau galima paracetamolį, na ir arbatų reikia gerti, linkiu greičiau pasveikti, o kitoms kiek įmanoma vengti susibūrimų ir nesusirgti 🙏
Pukee parašė:
Sveikos, kad ir su baime jungiuosi ir aš prie birželinukų, prieš tai turėjau du ankstyvus persileidimus, tai dabar prašokau tas savaites, šiek tiek jau ramiau ☺️…
Didžiausios sėkmės iki pat galo, sveika prisijungus 🌸🌸🌸
LovBo parašė:
Tikrai tiesa sako, didžioji dalis gydymo sistemoj nelaukia nėščiųjų 🤭
Taip,nes daug vaistu neistirta su nesciosiomis daug ko negalima:))
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai