Florencia parašė:
Aš užvakar dėl tos pačios bėdos, nedidėjančio pilvo bėgau ekstra rcho pasidaryt😀😀 atrode, kad nebeauga
Bet kaip suprantu viskas gerai?
Man vyras sako, kad tikrai dideja ir jau tikras bambuziukas, bet man jau paranoja 😂😂
Florencia parašė:
Aš užvakar dėl tos pačios bėdos, nedidėjančio pilvo bėgau ekstra rcho pasidaryt😀😀 atrode, kad nebeauga
Bet kaip suprantu viskas gerai?
Man vyras sako, kad tikrai dideja ir jau tikras bambuziukas, bet man jau paranoja 😂😂
Uoga. parašė:
Bet kaip suprantu viskas gerai?![]()
![]()
Viskas gerai. Mergaitė auga, duodasi. 😻
Ashes parašė:
Gal kas zino jei visu echo metu vaikas labai judrus ar tai reiskia kad bus judrus vaikas gimes?
Kaip prajuokinot 😂😂😂
Netikiu, kad yra tokie atlikti tyrimai ir kad galima pagal vaiko judrumą pilve daryti išvadas koks jis bus gimęs
Uoga. parašė:
Bet kaip suprantu viskas gerai?![]()
![]()
O gal tiesiog baigesi visi pilvo pūtimai ir tas pilvelis atrodo mažesnis ;)
Mano toks atvejis, sumažėjo, kai pradėjau vartoti bakterijas pilvo pūtimui
Aš mėgaujuosi nedideliu pilveliu, neturi jis juk dienom augti
Uoga. parašė:
Aciu uz patarimus. Nors ir nebuvo temp didele (37), bet teko paracetamolio tablete isgerti del nepakeliamo galvos skausmo. Tai nuo tos vienos ir isprakaitavau, ir s…
Ibumetino / ibuprofeno negalima nėštumo metu. Tik paracetamolį.
nikole_ parašė:
Ibumetino / ibuprofeno negalima nėštumo metu. Tik paracetamolį.
Man ginekologe Antakalnio motinystes centre sake,kad jau galima ibuprofeno (mano atveju del galvos skausmo). Seimos gydytoja nesake del ibuprofeno,taciau sake,kad paracetamolio galima doze 1g.
Pilvas tikrai neturi didėti dienom
jei taip didėtų nuolat, pagalvokit, birželį pro duris nebetilptumėt
o net jei ir sumažėja šiuo metu, taip pat normalu.. kaip jau minėjo, po truputį baigiasi visi pūtimai, ryškėja tikrasis arbūzėlis, kuris dar labai labai mažiukas
o ir pilvo apimtį matuoti nėra visiškai tikslu, nes nėštumo augimo progresui matuojamas gimdos dugno aukštis. Gimdos dugnas bambą pasiekia tik ~20 savaitę, tai įsivaizduokit, kam kiek savaičių dar liko iki tų 20, tam tiek cm žemiau bambos dar tik pati gimda, o joje citrina pvz ar apelsinas.. na tai iš kur tas pilvas didelis bus
o kas dėl mažėjimo pergyvenat, tai taip pat tikrai be reikalo. Net jei, neduok Dieve, kažkas negero ir nutiktų, pilvas savaime tikrai nebemažės. Gali nebeaugti, gali lėčiau augti, tačiau sumažės jau tik tada, kai gimdoje nieko neliks, o kad neliko, dabar jau betkokiu atveju pajustumėm. Jau tektų betkokiu atveju išgimdyti. Taip kad ramiai, pilvukai mažėja tik dėl to, kad ryškėja tikrieji nėštuminiai pilvukai
beje, Kalėdų proga mano pilietis mane pasveikino pirmaisiais švelniais pabaksnojimais
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai