Lil909 parašė:
Ar esate susidurusios su slapimo taku uzdegimu? Sausio menesi patvirtino, israse vaistu... sugeriau, nepadejo, dabar po pertraukos vel teks gerti :((( neramu kazkai…
Man buvo. Bet aš gėriau labai daug vandens, kad praeitų
Lil909 parašė:
Ar esate susidurusios su slapimo taku uzdegimu? Sausio menesi patvirtino, israse vaistu... sugeriau, nepadejo, dabar po pertraukos vel teks gerti :((( neramu kazkai…
Man buvo. Bet aš gėriau labai daug vandens, kad praeitų
Lil909 parašė:
Reikėtų daryti pasėlį su antibiotikograma, tuomet būtų aišku, kokių vaistų reikia bakterijai pribaigti..
Lil909 parašė:
Mano geriausias draugas buvo iki neštumo :))) labai padeda spanguoliu sultys, reikia labai daug gert šiltų gerimų , bet čia aišku geriau gydytojo nieks nepatars.
Bet išsiaiškinau galiausiai kur beda, gal ir jums padeti atsisaugoti
man pusles uždeginas dažnai prasidedavo po lytiniu santykiu, viena gydytoja paaiskino, kad santykiauti reikia arba pastoviai (kiekviena diena), kad partneriu mikrofloros butu susidraugavusios, arba priprasti prie vaistu 🤦🏻♀️ man padejo ir pries nestuma tas reguliarumas, ir neštumo metu pilnai atsisakymas, nes žinau kad be vaistu neapsieisiu ir nesinori rizikuoti dabar ...
bimbimbambam parašė:
Mano geriausias draugas buvo iki neštumo :))) labai padeda spanguoliu sultys, reikia labai daug gert šiltų gerimų , bet čia aišku geriau gydytojo nieks nepatars.
…
Jaučiu vyras patenkintas buvo tokiu gydytojos patarimu 😁
bimbimbambam parašė:
…
Dar rekomenduojama prieš ir po lytinio akro apsiprausti.
Lil909 parašė:
Buvo, geriau antibus, nepadejo ne kiek, tos pacios bakterijos net kelios net nepaveike ju tai vel teko gerti dabar bus matyt ar issigydziau ar visgi stipri letine forma.
Ashes parašė:
Buvo, geriau antibus, nepadejo ne kiek, tos pacios bakterijos net kelios net nepaveike ju tai vel teko gerti dabar bus matyt ar issigydziau ar visgi stipri letine f…
O darėtės antibiotikogramą? Gal bakterija atspari būtent jūsų geriamam antibiotikui. Tokiu atveju gerkit nors ir mėnesį, nieko nepadės, o tik pablogins situaciją.
LovBo parašė:
Dar rekomenduojama prieš ir po lytinio akro apsiprausti.
Po lytinio akto užtenka pasišlapinti.
Ashes parašė:
Buvo, geriau antibus, nepadejo ne kiek, tos pacios bakterijos net kelios net nepaveike ju tai vel teko gerti dabar bus matyt ar issigydziau ar visgi stipri letine f…
Pas mane ta pati situacija... dabar su amosicillinu gydausi israse... konsultavaus vilniui su Paliulyte, santaros kliniku vedeja, tai sake viskas ok gerti ramia sirdim. Na o jei antras kartas nepades, teks iki nestumo galo gerti...tai geriu ir laikau ciurus, kad praeitu😅
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai