2024.10.05 22:34 (prieš 1 m.)
Lila parašė:
O kada ir kaip apie busima vaikeli zadat pranesti vyresniesiems vaikiukams? 😁
As jau mastau kada ir kaip cia pranesus, galvojau, gal mazu rubeliu nupirkt, sudet…
As galvoju gal pavyktu iki kaledu pratempt, tada padovanoti maikutes su big brother and big sister 🤷🏼♀️ 🤭 dar apmąstymuose🫣😅
Linažilaitienė parašė:
Sveikos mamos. Net nežinau ar mano vaikutis bus birželinukas ar gegužinukas. Bet kol kas pabūsiu čia, nes žinau tikslią pastojimo datą, o pagal mėnesinęs tai kitaip…
Man irgi🥺😬 as galvoju vis, kad cia dujos taip pipva ispucia, gal atgal sukris 😅
Beja mano datos galimos irgi mazdaug triju dienu paklaida, del nereguliaraus ciklo, tai nuo geguzes 30 iki birzelio 1 rodo 😅
Lila parašė:
Sveika prisijungusi 😊 as taip pat laukiuosi treciojo 😁 dickiui tuoj 11, maziukei 8 🥰
Man priesingai svarstykles nieko nepakito, bet pilvas issipute ☺️
Julija93 parašė:
Jauciu pranesiu po nauju abieju tevams. Is saviskiu iskart isgirsiu kad ir taip toli nuo giminiu gyvenam,kas jums pades su trimis😂😂😂😂 is proto iseisit😂 su siuo tre…
Del seneliu, tai noreciau pranest, kai gims vaikas ir jam sueis kokie 2 metai😅 bet turbut nepavyks taip, vyras sako, lb isizeis🤭 nu as su treciu kazkai nenoriu niekam sakyt ir lyties nenoriu zinot, prasysiu daktaro, kad nesakytu man jei ir matys☺️❤️ noriu staigmenos, 🥰