Nerijus.S parašė:
Aš pasitraukia tada, kai žmona jau buvo operacinėje, į kurią manęs neleido. Taip padariau todėl, kad mačiau nestabilią gydytojos būseną, jos pyktį ir sadizmą, kuris…
Kodel tokiu atveju neiskvietet policijos ?
Nerijus.S parašė:
Aš pasitraukia tada, kai žmona jau buvo operacinėje, į kurią manęs neleido. Taip padariau todėl, kad mačiau nestabilią gydytojos būseną, jos pyktį ir sadizmą, kuris…
Kodel tokiu atveju neiskvietet policijos ?
Nerijus.S parašė:
Atrodo, kad tokia svetainė kaip tevudarzelis egzistuoja tam, kad pagerintų nėštumo ir gimdymo eigą; iš to siekio sektų, kad diskusiją smurto akušerijoje tema savo s…
O Jūs kiek vaikų pagimdėt, kad pasakojat man apie smurta gimdant??? Aš du pagimdžiau (1cp kitas natūraliai), o Jūs nei vieno, taip kad aš turiu daugiau teisių čia rašyt nei Jūs
P.s gimdžiau kauno klinikose ir Mažylyje
Nerijus.S parašė:
Taip, galėjo ramiai dirbti - privesti iki mirties ribos ir visus sužeidimus nuslėpti dokumentuose, kuriuose parašyta, kad visiškai sveika, o kraujavimo priežastis -…
O meldėties kur??? Tolete?
Nerijus.S parašė:
moonlighty, kaip prisipažino, susijusi su kkgn.
Pagal jus čia visos susiję su KKGN nors ten nedirba
pvz aš ten gimdžiau. Beja natūraliai. O jūs ką? Tuolete trizniavot? Kažkoks keistuolis. Visur paminit, kad traumavo vaiką. Kuo? Kad gimė nenatūraliai?
yyzzyy parašė:
Pagal jus čia visos susiję su KKGN nors ten nedirbapvz aš ten gimdžiau. Beja natūraliai. O jūs ką? Tuolete trizniavot? Kažkoks keistuolis. Visur paminit, kad tr…
Tai va todėl jis čia pastoviai ir būna, nes matyt trauma jam kad vaikas neišlindo, o buvo išimtas ir nelabai myli jį. Būna gi tokių personu
Nerijus.S parašė:
O Dieve.. nu prie ko as susijusi su kkgn taip as cia gimdziau nes arciausiai namu bet tas nereiskia kad palaikau akuserini smurta..
aciu uz atsakyma
Nerijus.S parašė:
Moterys sutinka ar, kaip sakot, "pageidauja" apžiūrų per makštį, nes klaidingai mano, kad jos reikalingos nėštumo ar gimdymo priežiūrai. Iš tiesų jos nėra naudingos…
Bet jūs papasakokite kaip atrodytų atvažiavus gimdyti! Atvažiuoji įpriėmimo skyrių ir....
Su dalimi minčių sutinku, bet jei nėščioji absoliučiai ničnieko nežino? Juk nėra ant kaktos užrašyta šitai tas reikalinga, anai va tas... Šita gimdys parą laiko ir galim viska nuo a iki ž aptarti, o su kita nėra laiko
Nerijus.S parašė:
Bet kaip jūs žiaurus
Žmoną su vaiku žudė, o jūs wc meldėtės
Nebūtų sąžinė užgraužus, kad vienus palikot ir galbūt paskutinę gyvenimo minutę mylimą žmoną palikote tarp tokių sadisčių ir būtų numirus su visiškai svetimais žmonėmis
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai