migliukas parašė:
Gavom ir mes pirmaji siuntinukawww.aliexpress.com/item/2014-New-1pcs-baby-boys-girls-warm-winter-coat-Hot-Children-s-coat-Hight-quality-the-girls/118866…
o šiltas? Chmm... rašo, kad jau nėra tos parduotuvės..
migliukas parašė:
Gavom ir mes pirmaji siuntinukawww.aliexpress.com/item/2014-New-1pcs-baby-boys-girls-warm-winter-coat-Hot-Children-s-coat-Hight-quality-the-girls/118866…
o šiltas? Chmm... rašo, kad jau nėra tos parduotuvės..
flavuss parašė:
Merginos, jeigu neatitinka prekė nurodytų išmatavimų, galiu kelt disputą ir prašyti kiek - pusės sumos grąžinti? Gavau švarkelį ir man tik per pečius geras, o ranko…
jei pardavėjas perspėjo dėl 3-4 cm, tai nelabai ką laimėsi. Aišku, gali bandyti. pas mane neatitikimas buvo 10-12 cm, tai čia ėjau kaip per sviestą.
ernesta170 parašė:
gavau sendien, tik dar neisbandytas www.aliexpress.com/snapshot/6068578172.html
pabandyk, ir pasakyk kaip, nes ir aš tokio noriu.
migliukas parašė:
O ten foto matosi viduj golfyte tokia,ji yra r ne???
migliukas parašė:
šilta? žiemai tiks ar labiau rudeniui?
sigute11 parašė:
Turiu tokio stiliau, net labai patenkinta esu, labai smagus ant rakos, ne plastmasė o oda čia tie raišteliai.
Gal galit nuoroda imest is kur siunttet ir ar greit gavot?
P.s aciu visom uz laikrodukus. Daug ju i wishlista isidejau ;)
Silke parašė:
o šiltas? Chmm... rašo, kad jau nėra tos parduotuvės..![]()
rugegelele parašė:
O ten foto matosi viduj golfyte tokia,ji yra r ne???
ten tik rankovytes tokios, vidui kailiukas kaip ir kapisonas
NeGi parašė:
Kaip jums greitai![]()
O mano pardavėjas nesutiko nei su vienu ali variantu, toliau ginčijasi, o aš tolia…
nu bet tai man labai idomu kaip ji taip grazino, jei pardavejas dar irgi nieko neparase
tas disputas stovejo nuo geguzes pradzios, niekas neklibino o cia taip greit
L i n a parašė:
šilta? žiemai tiks ar labiau rudeniui?
Labiau saltam rudeniui, jei ziema didelio minuso nebutu tai manau tiktu ir ziemai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai