bitėmaja_ parašė:
Šį rytą gavau www.aliexpress.com/snapshot/6019559462.html atkeliavo labai greit, per porą sav. Siūlės gražios, kaip ir pavaizduota, tik mum didoka, tai ko g…
nu liuks
koks kepures skersmuo? gal mano vyresneliui tiktu
bitėmaja_ parašė:
Šį rytą gavau www.aliexpress.com/snapshot/6019559462.html atkeliavo labai greit, per porą sav. Siūlės gražios, kaip ir pavaizduota, tik mum didoka, tai ko g…
nu liuks
koks kepures skersmuo? gal mano vyresneliui tiktu
soniqa parašė:
nu liukskoks kepures skersmuo? gal mano vyresneliui tiktu
![]()
kažkur apie 17 - 18 cm
juraciukasss parašė:
www.aliexpress.com/item/New-2014-Baby-Set-Children-s-set-kid-s-t-shirts-girls-boys-t-shirt-pants/1671330262.html
Super komplekciukas. Pirkau is kito pardavejo 3t tai vasarai dar bus geras bet aptemptas. Reikes uzsisakyt didesni is jusu nuorodos.
Labai miela medziagele.
va siandien gavau kepti keksiukams,super zinokite www.aliexpress.com/item/32pcs-Lot-DIY-Free-Shipping-Wholesale-7cm-Silicone-Cake-pie-pudding-chocolate-Mold-Cupcake-Mold-Baking/1292355875.html
Ryto saule parašė:
sveikutes,ar buvo kuriai nors taip,kad priimtu uzsakyma nuskaiciuotu pinigiukus o kazkur po savaites parasytu,kad uzsakymas atsauktas....? nu nervai nelaiko,ir pini…
pinigus grazina per 10 dienu i tavo saskaita
esudalija parašė:
va siandien gavau kepti keksiukams,super zinokite www.aliexpress.com/item/32pcs-Lot-DIY-Free-Shipping-Wholesale-7cm-Silicone-Cake-pie-pudding-chocolate-Mold-…
cia 32 vnt formeliu ?
jurkra parašė:
Sveikutės, gal kuri pirkote?![]()
www.aliexpress.com/item/Hot-Selling-High-quality-3M-24M-5pcs-Long-Short-Sle…
Pirkau, gavau ne tokius kaip paveiksliuku. Du teko parduoti nes buvo mergaitiski, o kitus nesiojam, gerai nesiojasi...
www.aliexpress.com/item/Shaun-NICI-hand-puppet-plush-toy-Stuffed-Baby-Kids-Doll-Toy-Gift-Free-Shipping/1194627921.html Aviuko Sono gerbejams - pirstine ant rankos vaidybiniams zaidimams
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai