agnetane parašė:
Ačiū! 🤗
Sveiki. jai einate i sfi o antras is tevu tuo metu dirba vaikai gali eiti i darzeli.
agnetane parašė:
Ačiū! 🤗
Sveiki. jai einate i sfi o antras is tevu tuo metu dirba vaikai gali eiti i darzeli.
0Tėja0 parašė:
Sveikos. ar yra grupeje nariu kurios buvo ar yra netekusios darbo ir gauna pinigus nes mokejo akasai?
As seniai kazkada isejau is darbo tai kol kito ieskojaus gavau is akassa.
Sveikos,
Gal galite patarti jei kuriai taip buvo..
Mano zmona labai pykina, galvos skausmai. Automatiskai nera apetito, siandien apsiveme, isveme pries pora dienu isgertas apelsinu sultys.
uzsisake is vaistines tokias apyrankes kurios pulsiuoja ir taip turi padeti nuo pykinimo, bet nepadeda.
Daktares israsyti vaistai nuo pykinimo irgi nepadejo, tik apsvaigo.
Ka galima dar padaryti kad savijauta pageretu?
Busiu dekingas !
Mantas1 parašė:
Sveikos,
Visu pirma tai apelsinu sulciu nestumo metu gerti nereiketu turejo daktare perspeti del citrusiniu vaisiu.
As pati vemiau iki 4men. Na nelabai ka padarysi jeigu vandenuka gali gerti tegu geria daug vandens ir bando valgyti lengva maista po truputi nieko riebaus rukyto, nusipirkit sausainiu su imbieru(kalediniu) man gelbejo, praktiskai iki 4men valgiau sumustinius picas bandeles kazkaip nuo miltiniu gaminiu nepykino😊 ieskokit maisto produktu nuo kuriu nepykina, toks jau tas laukimas visoms skirtingas ir nelabai ka jau pakeisi jeigu pykina😊 atsisakyti kavos zalios arbatos na paguglinkit daug info kaip maitintis kad nepykintu, man dar padedavo kartais cocacola is skardines
Mantas1 parašė:
Sveikos,
man ir mano draugei labai padejo Vytauto mineralinis vanduo (specialiai uzsisakem is vezeju, kad atvestu is LT). Kazkam imbieras padeda. Dar siuloma siek tiek uzkasti neislipus is lovos (pusryciai i lova is tavo puses :)), pabuti, kol skrandis susinormalizuos ir tada keltis. Beje, kai skrandis tuscias irgi labiau pykina, tai reikia bent minimaliai kazko pavalgyti, kokiu dziuvesiu ar pan. Ir bandyt neisvemti visko is karto, kita karta tas impulsas praeina
Po to jau ziureti, nuo ko pykina ir vengti tu produktu. Daznai moteriai buna nuo kavos, dantu pastos, arba paprasto vandens. As vandens negalejau gerti, tai maisiau su pomidoru pasta (bet cia irgi ne kiekvienam tinka).
Siaip buna ir labai sunkiu toksikozes atveju, kai reikia gultis ir i ligonine, bet dazniausiai tai istveriama.
Laba! Sakykit ar reikia paciai kazka pildyti i försäkringkassas? Daktare siuo metu yra issiuntus pazyma, kad laukiuosi, as nusiunciau savo kontrakta darbo, ir sefe turi nusiusti, kad neturi lengvu salygu man ir, kad nebus darbo nuo 30sav, bet ar man paciai ten reikia kazka daryt, kad gauciau nestumo pasalpa?
Ir siaip idomu kokiu daigtu reikia Svedijoje vaziuojant gimdyti? Aisku pasiklausiu daktares, bet butu smagu is Lietuvaiciu isgirsti ko reikia
Ir siaip, kaip cia viskas buna per gimdyma?
Kadabraabra parašė:
Laba! Sakykit ar reikia paciai kazka pildyti i försäkringkassas? Daktare siuo metu yra issiuntus pazyma, kad laukiuosi, as nusiunciau savo kontrakta darbo, ir sefe …
Nieko daug nereikia. Pampiai ir drabuziais lialiui, visa kita duoda ligonine. Reiktu tik sau drabuziu but ligoninej
Kadabraabra parašė:
Laba! Sakykit ar reikia paciai kazka pildyti i försäkringkassas? Daktare siuo metu yra issiuntus pazyma, kad laukiuosi, as nusiunciau savo kontrakta darbo, ir sefe …
Kai darbdavys nusiųs pažymą, kad atleidžia nuo darbo dėl sunkių sąlygų, turėsit ansökint f-kassos puslapy graviditetpenning. Bet f-kassa turėtų jums pranešt, kad gavo tokį dokumentą iš darbdavio, kad žinotumėt, jog jau galit pildyt prašymą.
Dėl daiktų gimdymui, priklauso nuo ligoninės. Kai išsirinksit ligoninę, galit pasiskambint pasiklaust, arba jus prižiūrinti barnmorska gali duot lankstinukų su informacija. Kai gimdžiau Karolinskoj (Solna), prireikė tik šlepečių ir drabužių išvažiavimui namo. Absoliučiai viską davė ir dar dovanų gavom. Antrą dukrą gimdžiau Šiaurės Švedijoj, tai čia ir sauskelnes teko savo turėt, ir drabužėlius kūdikiui nuo pat gimimo, kai kur prašo atsivežt savo „baby nest”, nes neturi kūdikiams lovyčių. Pasidomėkit.
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai