Inesiukas parašė:
Tai fainaas tai pas Asmoniene prisiregistravus
as ir pas ja buvau, bet man pasiseke susirgo, ir ja pavadavo serapinas
Inesiukas parašė:
Tai fainaas tai pas Asmoniene prisiregistravus
as ir pas ja buvau, bet man pasiseke susirgo, ir ja pavadavo serapinas
leliai parašė:
Sveikos![]()
astripaprika taip anksti dave pasidaryti tyrima del antikuniu? man buvo israsius apie 20 sav. dabar kai nuveisiu turetu vel israsyti tyrimui siam pasidaryti.
reikia kuria diena prisiversti gliukozes tyrima pasidarytio jau taip nenoriu
![]()
gliukoze tai nieko baisaus, bet va jei reikia gliukozes toleravimo testa daryt tai dieve dieve, man ji liepe 18-20sav pasidaryt. Nezinau man du kart tuos antikunius su maziuke dare panasiai ir dabar taip pat
astripaprika parašė:
gliukoze tai nieko baisaus, bet va jei reikia gliukozes toleravimo testa daryt tai dieve dieve, man ji liepe 18-20sav pasidaryt. Nezinau man du kart tuos antikunius su maziuke dare panasiai ir dabar taip pat
o kas cia per gliukozes toleravimo tyrimas?
ka per ji daro?
tai gal cia nuo gydytojos priklauso, kada nori tada daro.
leliai parašė:
o kas cia per gliukozes toleravimo tyrimas?ka per ji daro?
![]()
tai gal cia nuo gydytojos priklauso, kada nori tada daro.
![]()
matyt, kad visos kazkaip skirtingai sumasto. Gliukoze kai tikrina tai tik i pirsta baksteli ir krauja paima, lasiuka, o tas testas tai kai reikia gert gliukozes gerima, tik nezinau kiek ten jo reik isgert, bet sake kas dares, kad labai saldus ir slykstus, ir vos telpa kol isgeri
astripaprika parašė:
matyt, kad visos kazkaip skirtingai sumasto. Gliukoze kai tikrina tai tik i pirsta baksteli ir krauja paima, lasiuka, o tas testas tai kai reikia gert gliukozes gerima, tik nezinau kiek ten jo reik isgert, bet sake kas dares, kad labai saldus ir slykstus, ir vos telpa kol isgeri![]()
tai as sita "geri" ir gersiu. uz tai ir nelaukiu.
o mane nuo tokiu visu gerimu labai tūso. uz tai negaliu gerti jokiu teraflu arbatu. ar tebleciu istirpintu vandeni.
o to gerio sake nemazai. beveik pilnas vienkartinis puodukas.
ir pirma paima krauja, tada duoda isgerti, laukti dvi valndas, tada vel paima krauja ir laisva. sitiek laiko nevalgius reikes buti, nezinau kaip bus. nes as atsikeliu ir tiesiu taikiniu i virtuve valgyti. cia as jau nusiteikus blogiausiai, bet tikiuosi taip jau blogai nebus.
leliai parašė:
ar greitai laikas bega tau? nu man tai labai greitaiva cia atrodo tik suzinojau kad laukiuosi. o va jau septintas menuo bus.
ir atrode kaip ilgai reiks laukti savo mazo, bet ziuriu tas laikas bega kai nezinau kas.
![]()
oj laikas tai bega nezmoniskai greitai
net pasimetu kartais kiek laiko laukiuosi, atrodo daug maziau, o kai paskaiciuoju tai jau ohoho
astripaprika parašė:
matyt, kad visos kazkaip skirtingai sumasto. Gliukoze kai tikrina tai tik i pirsta baksteli ir krauja paima, lasiuka, o tas testas tai kai reikia gert gliukozes gerima, tik nezinau kiek ten jo reik isgert, bet sake kas dares, kad labai saldus ir slykstus, ir vos telpa kol isgeri![]()
as kaip tik siandien gavau irgi lapuka kad pasidaryciau ta tyrima gliukozes, tai sake po 2-3 savaiciu pasidaryt...
sveikos
Jurgitar parašė:
as kaip tik siandien gavau irgi lapuka kad pasidaryciau ta tyrima gliukozes, tai sake po 2-3 savaiciu pasidaryt...![]()
sita geri eisiu tikriausiai ryt darytis
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai