DR. WOLFF lubrikantas GLEITGELEN
ką jūs manote apie šį lubrikantą?
parašyta kad nemažina spermijų gyvybingumui
bandėt kas nors?
TVTB parašė:
na tai va aš irgi taip galvoju, ir norėjau pasiklausti jūsų nuomonės, ačiūlabai už patarimą
![]()
O kam Jums daryti lubrikantu "kokteili"?
Visi lubrikantai skirti " sutepti", plius kiti su skaniai kvapais ir pan., o conceive skirtas dar ir palankiai terpei spermiukams sudaryti..
TVTB parašė:
Laba diena,
Tai kad tad conceive ir taip labai skystas lyginant su kitais lubrikantais. O naudodami dar kaska jus tiesiog galit nesulaukt norimo rezultato t.y. nepastot. Nors as pastojau su paprastu vandens pagrindo lubrikantu nespejau net panaudot conceive tai dabar naudojam kaip paprasta lubrikanta.
PetreikieneErminaite parašė:
Tai kad tad conceive ir taip labai skystas lyginant su kitais lubrikantais. O naudodami dar kaska jus tiesiog galit nesulaukt norimo rezultato t.y. nepastot. Nors a…
Labai jums ačiū už patarimus
sakykite prašau, o koks čia lubrikantas su vandens pagrindu? galima sužinoti
TVTB parašė:
Labai jums ačiū už patarimus![]()
sakykite prašau, o koks čia lubrikantas su vandens pagrindu? galima sužinoti
Ju daug visokiu yra as interetinei parduotuvei pirkau. Yra silikono pagrindu ir vandens. Tiesiog skaitykit sudeti kai perkat kaikuriuose buna spermicidu kurie zudo spermijus. O jei planuojat nestuma galiu patart po miliuko po uzpakaliu pagalvele pasikisti man tikrai padejo. Ir mylekites ne pagal kalendoriu o kaip imanoma dazniau. Mes per visa men praleidom tik 4 d. Ir tai ne is eiles
PetreikieneErminaite parašė:
Ju daug visokiu yra as interetinei parduotuvei pirkau. Yra silikono pagrindu ir vandens. Tiesiog skaitykit sudeti kai perkat kaikuriuose buna spermicidu kurie zudo …
Ačiū
tai vat ir problema man lubrikantų sudėties, kad aš nežinau kokia sudėtis tų lubrikantų yra žudantys spermijus. Jau iš jūsų išgirdau vieną sudėtį tai "spermicidai" o dar kokie produktai blogi?
o per mms irgi mylėjotes?
dar būtų įdomų sužinoti nuomones, dėl moters orgazmo, ar būtina patirti ar ne, nes kai kur skaičiau visai orgazmas neįtakoja pastojimui, kai kur rašo, kad tai turi įtakos, nes veikia kaip siurblio principu, kai patiria orgazmą moteris, tai vyro spermą geriau nukeliauja ten kur reikia.
Bet pvz, jei moteris patiria orgazmą, o vyras tik ejakuliuoja po 30 minučių, tai ale tas siurblys jau nebeiveikia, jetau sunku išsireikšti.
TVTB parašė:
na ta prasme kaip ir gaunasi į vidų, nes maniškiui reikia kad būtų žiauriai slidu, tai jis užsipila ant daikčiuko, na taip ir gaunasi, kad man į vidų irgi patenka
…
Taigi tam yra lubrikantai, o ne aliejų reikia pilti. Jei vaikus planuojat, tai tik šis lubrikantas, nes kiti spermiukus žudo
LaMona parašė:
![]()
Taigi tam yra lubrikantai, o ne aliejų reikia pilti. Jei vaikus planuojat, tai tik…
agam
jau nebenaudojam papildomai nieko, tik Conceive lubrikantą
ačiū už patarimus
Butuke_ parašė:
Labas rytas visom! Va liko pas mane nemenkas likutis lubrikanto, man daugiau neprisireiks ? tai persleisciau kam nors is Vilniaus simboliskai uz 5e ?
Labas rytas jums parašiau asmeninę žinutę
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai