Greta_aa parašė:
Na man irgi toks jausmas, kelios sekundes ir viskas ok![]()
Gaila tik kad jums nepadejo![]()
Kaip tai nepadejo? Liktais laimes dar lauksim rezultatu
Greta_aa parašė:
Na man irgi toks jausmas, kelios sekundes ir viskas ok![]()
Gaila tik kad jums nepadejo![]()
Kaip tai nepadejo? Liktais laimes dar lauksim rezultatu
Vikuzka parašė:
Kaip idomiai man visai neperstejo 😊 bet snd ziurinejaus pre-seed nusipirkti jeigu si cikla neuzkibsiu su conceive plus nors sakiau viskas daugiau neplanuosiu paliks…
pre - seed kas čia?
laimė laimė parašė:
pre - seed kas čia?![]()
Gelis taipat 🥰
Vikuzka parašė:
Kaip idomiai man visai neperstejo 😊 bet snd ziurinejaus pre-seed nusipirkti jeigu si cikla neuzkibsiu su conceive plus nors sakiau viskas daugiau neplanuosiu paliks…
vat man įdomu, niekur nemačiau palyginimo pre-seed ir conceive plius kuris čia geresnis ir ar kažkuo skiriasi
Leyla parašė:
vat man įdomu, niekur nemačiau palyginimo pre-seed ir conceive plius kuris čia geresnis ir ar kažkuo skiriasi
Nusprendziau pameginti pre seed vien del to kad cia first response kompanijos o ju NT ale is geriausiu ☺️
Vikuzka parašė:
Nusprendziau pameginti pre seed vien del to kad cia first response kompanijos o ju NT ale is geriausiu ☺️
O Lietuvoje yra ju pirkti? Nes kazkaip ziurejau tik uzsienio psl maciau....
O jus dar palaukit, gal menesines neateis
Vikuzka parašė:
Gelis taipat 🥰
aaa, nesu girdėjusi
Greta_aa parašė:
O Lietuvoje yra ju pirkti? Nes kazkaip ziurejau tik uzsienio psl maciau....
O jus dar palaukit, gal menesines neateis![]()
Zinok net nezinau ar yra LT
as kaip pati UK tai domejausi tarp to pre-seed ir conceive , vien del kompanijos vardo galvojau pameginti nes atsiliepimus skaiciau vienom tas netiko tiko kitas arba atvirciai
bet seip jei ne tas karantinas noriu kad draugas issitirtu galbut su jo gal kas ne taip
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai