lingvita parašė:
is pradziu galvojau, kad darysiu tik 3 dienas, bet, kadangi savijauta gereja, tad nusprendziau imt visas penkiasva, laukiu sestadienio, kada galesiu iterpt ir d…
nedaryk to, nuosirdziai patariu
pradek siandien darzoves valgyti
lingvita parašė:
is pradziu galvojau, kad darysiu tik 3 dienas, bet, kadangi savijauta gereja, tad nusprendziau imt visas penkiasva, laukiu sestadienio, kada galesiu iterpt ir d…
nedaryk to, nuosirdziai patariu
pradek siandien darzoves valgyti
saulyte999 parašė:
nedaryk to, nuosirdziai patariupradek siandien darzoves valgyti
![]()
aciu uz patarimus
kaip jau anksciau rasiau, svoris man krito pirmas dvi dienas -3kg... gal to ir uzteko... dar karta aciu uz patarima - ijungsiu siand darzoves
lingvita parašė:
aciu uz patarimuskaip jau anksciau rasiau, svoris man krito pirmas dvi dienas -3kg... gal to ir uzteko... dar karta aciu uz patarima - ijungsiu siand darzove…
taip ir turi buti...pradzioje krenta daugiau, veliau pagal taisykles laikantis B ir BD dienu turetu kristi i savaite tik po 1 kg
saulyte999 parašė:
taip ir turi buti...pradzioje krenta daugiau, veliau pagal taisykles laikantis B ir BD dienu turetu kristi i savaite tik po 1 kg![]()
tiesa, o kaip pasirinkti B ir BD dienu kaita? Ar gerai suprantau, kad reikia kaitalioti 3 ir 3, bent jau tol, kol pasiekiamas norimas rezultatas
lingvita parašė:
tiesa, o kaip pasirinkti B ir BD dienu kaita? Ar gerai suprantau, kad reikia kaitalioti 3 ir 3, bent jau tol, kol pasiekiamas norimas rezultatas![]()
as gyvenu 1 B/ 1 BD diena, kadangi salyginai nedaug norejau numesti, tai toks santykis man buvo priimtiniausias
ir svoris sekmingai krito po 1 kg i savaite
ir taip...sios schemos reikia laikytis kol pasieksi pageidaujama rezultata
saulyte999 parašė:
as gyvenu 1 B/ 1 BD diena, kadangi salyginai nedaug norejau numesti, tai toks santykis man buvo priimtiniausiasir svoris sekmingai krito po 1 kg i savaite
![]()
tikrai - gal labai patogu taip
Tiesa, dar klausimelis: ar yra koks konkretus laikas po atakos, kada galesiu taikyt 1B ir 1 BD, ar galiu ir nuo siand jau taip? Aciuks uz info pradziamokslems
lingvita parašė:
tikrai - gal labai patogu taipTiesa, dar klausimelis: ar yra koks konkretus laikas po atakos, kada galesiu taikyt 1B ir 1 BD, ar galiu ir nuo siand jau ta…
nera, ataka pabaigi ir pradedi 2 etapa
siandien valgai baltymus ir darzoves, ryt tik baltymus ir taip slenkanciu grafiku
Sveiki
, ir as jungiuosi prie jusu
kartu gi linksmiau
sekmingai atlaikiuo 7dienas, 5 is ju buvo atakos per ataka nuskriejo 2.6kg
tikslas numesti 12kg. Tikiuosi kad pavyks
isigijau dukano knyga kad jau tiksliai viska suzinoto nors dar jos visos neperskaiciau
o kaip jums sekasi? ar sia musu daug norinciu buti dar grazesnemis
Anika323 parašė:
Sveiki, ir as jungiuosi prie jusu
kartu gi linksmiau
sekmingai atlaikiuo 7dienas, 5 is ju buvo atakos per ataka nuskriejo 2.6kg
tikslas nume…
sveika prisijungusi,
as irgi ketinau p[irkti knyga, tik spejo drauge surasti pdf formatu, tik deja ten 9 skyriai tik, taip norimu receptu ir neturiu, bet randu ir internete, nors daziausiai valgau, kas greita ir nereikia ilgai gaminti. tai vienintele dieta, kuria gyvenime isbandziau, ir nenusivyliau. Tad ir tau sekmes
Sveikutes
Na va ir as prisijungsiu prie jusu, noriu numesti svorio. Mano drauge laikesi sios dietos ir numete tikrai labai daug svorio. Po nestumo buvo tiek daug priaugusi, o po sios dietos tokia kudute, lieknute
pagalvojau kodel man nepabandzius. Siandien man 2 atakos diena. Pagal apskaiciavimus tureciau daryti 3 atakos dienas, bet galvoju daryti kokias 4... Kaip jum sekasi laikytis sios dietos? Koki maista valgote atakoje?
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai