Ausrytea parašė:
Kokia patogi atrodo. Siuntetes is amazon?
Pirkau per Vinted
Ausrytea parašė:
Kokia patogi atrodo. Siuntetes is amazon?
Pirkau per Vinted
Sveikos
as su tokiu klausimu
laukiuosi dvynuku jau be keliu dienu 16 savaiciu, is visu stebejimu vizitu turejau daug vaikai vystosi labai gerai, dbar vizitas treciadieni bet kuo toliau tuo as maziau rytais nescia jauciuosi:)) toks pilvas atrodo augo o ryte kaip kose pavirsta
ir pradedu jaudintis vis arciau echo ar jiems viskas gerai, mastau apie dopleri gal kas turit ir ar pavyksta juos isgirsti? Ar yra dar kas jauciasi panasiai? Vakarais issipucia lyg pilvas
speneliai jautrus bet simptomu nera jokiu
as nebuvau ta kuria pykina tik miego norejau
dabar tik vakarais anksti einu miegoti
Liove911 parašė:
Sveikosas su tokiu klausimu
laukiuosi dvynuku jau be keliu dienu 16 savaiciu, is visu stebejimu vizitu turejau daug vaikai vystosi labai gerai, dbar vizitas tr…
Normalu jaudintis, bet greitai pajausit judesius ir nebus tiek jaudulio :)) as turejau dopleri nuo 9 sav. ir iki pat nestumo galo kartais issitraukdavau, tikrai rekomenduoju, puikiai girdisi ir greit nusiramini
Liove911 parašė:
Sveikosas su tokiu klausimu
laukiuosi dvynuku jau be keliu dienu 16 savaiciu, is visu stebejimu vizitu turejau daug vaikai vystosi labai gerai, dbar vizitas tr…
Aš laukiuosi taip pat dvinukų❤❤ turiu dopleri , dabar mums 9sav4d tai išsitraukiu vis pažiūrėt jau pirmu neradau nieko i šį šeštadienį pagavau silpnai girdėjosi bet girdėjau ❤❤❤
BagdonaviciuteErika parašė:
Aš laukiuosi taip pat dvinukų❤❤ turiu dopleri , dabar mums 9sav4d tai išsitraukiu vis pažiūrėt jau pirmu neradau nieko i šį šeštadienį pagavau silpnai girdėjosi bet…
Parodykit koki turit
as irgi siandien eisiu nusipirkti
Nykštukė parašė:
Normalu jaudintis, bet greitai pajausit judesius ir nebus tiek jaudulio :)) as turejau dopleri nuo 9 sav. ir iki pat nestumo galo kartais issitraukdavau, tikrai rek…
Gal galit ir jus pasidalinti koki turit?
nes ne kiek nenusimanau koki reikia isigyti
Liove911 parašė:
Parodykit koki turitas irgi siandien eisiu nusipirkti
![]()
Salomeja Sa parašė:
Aš taip pat turiu doplerį nuo 12 sav., ne visada pavykdavo abiejų vaikučių širdutes rasti, bet kažkur nuo 18 sav. lengvai randu. Pirkau amazon. Rekomenduoju turėti …
Liove911 parašė:
Gal kas toki turite?
Aš turiu
tik pas mane matosi skaičiukai tai galiu atskirti, kuri dvynė
ar ne tą pačią pagavau
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai