R.G. parašė:
Kokie atsiliepimai?
Nieko ypatingo...maista irgi prisižiūriu bet endo yra tik daugeja..ir pastoti neiseina
R.G. parašė:
Kokie atsiliepimai?
Nieko ypatingo...maista irgi prisižiūriu bet endo yra tik daugeja..ir pastoti neiseina
O.w.O parašė:
Sveikutes paciai itaria endometrioze nes vis randa skyscio uz gimdos ertmes ,buvo operave rado daug saaugu, bet itaria, kad vel ju yra. Kazin kaip su operacijom per…
Jei reikiadaro ir operacijas
Merginos, o ar esate naudojusios antioksidanta n acetil cisteina (NAC) del endometriozes? Uzsienio kalba daug info randu, kad padeda prie endo, mazina cistas. Taip pat radau viena tyrima, kur nac naudotas su pqq, tai dar geresni rezultatai endometriozei, nei vien nac. Idomu, ar kas naudojo ilgesni laika ir ar pamate koki efekta? As pati naudoju nac nuo lapkricio 18, nuo ryt pridesiu dar pqq, bet efekta dar negreit pamatysiu
Žiogas parašė:
Merginos gal pas kuria endo židinai atsinaujino? Vasario men LP daryta o buvau pas ginekologe sake vel cistos auga ...🙊
Kad čia tikriausiai didžiajai daugumai atsinaujina po kažkiek laiko, jei negeriama kt. ar nesilaukiama 🙄 man maždaug per metus atsinaujino.
Bons parašė:
Kad čia tikriausiai didžiajai daugumai atsinaujina po kažkiek laiko, jei negeriama kt. ar nesilaukiama 🙄 man maždaug per metus atsinaujino.
Man net metu nera jau atsinaujino🙊
Betelgeize parašė:
Merginos, o ar esate naudojusios antioksidanta n acetil cisteina (NAC) del endometriozes? Uzsienio kalba daug info randu, kad padeda prie endo, mazina cistas. Taip …
As naudoju nac pora menesiu. Pradejau vartoti iskart po lp, tai kol kas skausmai negrizo. Dar rytais geriu chlorofila, irgi veikia priesuzdegimiskai. Dabar pradejau vartoti kurkumina(ciberzole) skaiciau, kad prie endo gerai, mazina uzdegimus
Ciagyvenameile parašė:
As naudoju nac pora menesiu. Pradejau vartoti iskart po lp, tai kol kas skausmai negrizo. Dar rytais geriu chlorofila, irgi veikia priesuzdegimiskai. Dabar pradejau…
O cistu prasme nac turi koki poveiki, gal pastebejot? Del kurkumino skaiciau, kad jis lyg mazina gleivines stori, del ko gali pasunkinti pastojima

Betelgeize parašė:
O cistu prasme nac turi koki poveiki, gal pastebejot? Del kurkumino skaiciau, kad jis lyg mazina gleivines stori, del ko gali pasunkinti pastojima![]()
Del poveikio cistoms negaliu dabar pasakyti, nes per trumpai vartoju, kol kas neataugo, bet cia gal ir nuo organizmo priklauso, vienoms greitai atauga po lp, kitoms ne. Planuoju vartoti apie pusmeti arba iki pastojimo. Del kurkumino reikes pasidometi daugiau, aciu, kad pasidalinote.
Žiogas parašė:
Merginos gal pas kuria endo židinai atsinaujino? Vasario men LP daryta o buvau pas ginekologe sake vel cistos auga ...🙊
Man kova buvo LP, tai po karantino birzeli atejau echo pasidaryti. Cista vel uzaugus. Minusas, kad operacijos metu jos nepasalino, o ji truko tada ir ja tik papunktavo. Dabar esu ikalinta gerti kt nuo rugpjucio ir be pavasario zalios sviesos nebus 😒
Betelgeize parašė:
Merginos, o ar esate naudojusios antioksidanta n acetil cisteina (NAC) del endometriozes? Uzsienio kalba daug info randu, kad padeda prie endo, mazina cistas. Taip …
Nac vartojau dvi pakuotes. Kazko labai nepastebejau.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai