Ingulis7 parašė:
Aš žinojau![]()
Man atrodo, kad tu sergi
Ingulis7 parašė:
Aš žinojau![]()
Man atrodo, kad tu sergi
audra1976 parašė:
Zinot negalima niekada smerkti kitu zmoniu, kad ir kokia situacija bebutu.
Netikiu kad visi Gelytes vaikai buvo netyciukai, pagal ja tos dukrytes yra jos gyv…
Sutinku su tavim,jau geriau likti vienai su 2-3 vaikuciais nei kesti smurta kuri vaikuciai matytu. Nesakau kad buna lengva,buna sunku ir net labai sunku kai niekas taves nepalaiko,bet as esu ir mano vaikai yra laimingi nes gyvenam dabar kitokioj aplinkoj,kur vaikai mylimi ir smurto nei laso. O kas tikrai myli moteri,tai priima ja su visais jos vaikais ir juos myli. Kas nepabuves tokioj situacijoj tas niekada to nesupras
Ingulis7 parašė:
Iš viešai pateiktos informacijos pakankamai apie tą panelę žinau![]()
Ir jos nė kiek nei pateisinu nei užjaučiu. Vienas netyčiukas dažnam pasitaiko, na …
o tu asmeniskasi ja zinai, kad turi teise sitaip sneket? o nebandei pagalvot, kad vaikai gimsta po lytiniu santykiu, kuriu moteris nebutinai turejo noret? sakysi reikejo pasidaryt valyma? ne kiekvienai ta sirdis leidzia. sakysi reikejo kontraceptines gert? ne visi joms pinigu turi? sakysi reikejo negyvent su tokiu diedu? o ar pati labai greit isdrsitum pasipriesinti tam, kuris tau dantis isdauzytu? primustu uz tai tavo vaikus ir net ne viena karta? ir nusisluostytu i tave savo kojas?
as tau tik palinkesiu neprisilot gyvenime, ypac tpkiom temom. o kad cia atejus keli bangas tai tau dabar nuo to geriau pasidaro? turbut gyvenime savu problemu neturi, kad tokiom pievom uzsiimineji. nusispjauk tris kartus, nes ne vienam tokiam "protingam" paskui tenka stoty miegot ir konteineriuose knistis ;) susimastyk
dine parašė:
bet is kur tu garantuota kad tuo paciu vienu sugebesi pasirupint visada, viska jam suteiksi ir doru zmogum uzaugysi? su tokiu poziuriu jei auklesi, tai nzn ka tu ci…
Aš ir nekalbu apie situaciją "Visada". Aš nežinau kas bus rytoj.
Bet va būtent, galvodama apie jau esamą savo vaiką aš tikrai negimdysiu dar 4, nes nesu tokia turtinga...
Na nebent būtų trynukai, tada ką jau padarysi
...nesupratai ką noriu pasakyti, tai ir nebediskutuok tada...
Likim kiekviena prie savo nuomonės.
Ingulis7 parašė:
Aš žinojau![]()
o tu manau jinai ji savo noru visada prisileisdavo ir kai jis girtas sededavo jinai turbut pati ant jo lipo?
panicka parašė:
o tu manau jinai ji savo noru visada prisileisdavo ir kai jis girtas sededavo jinai turbut pati ant jo lipo?
Pasikartosiu,kas nepabuvos jos kailyje tas nesupras
panicka parašė:
o tu asmeniskasi ja zinai, kad turi teise sitaip sneket? o nebandei pagalvot, kad vaikai gimsta po lytiniu santykiu, kuriu moteris nebutinai turejo noret? sakysi …
Nei tu nei aš nesam tikros, kad nebūsim išprievartautos. Bet jeigu tai padarytų mano vyras - tai būtų pirmas ir paskutinis kartas, nes aš per daug myliu savo vaiką, kad gyvendama viename kambarėlyje leisčiau jam žiūrėti, kaip jo tėvas mane prievartauja.
O jeigu tu manai, kad tos moters vaikai gimė iš prievartos, tai ją mažiausiai jau 5 kartus išprievartavo ir ji nieko nedarė???!...
Netikiu.
Ingulis7 parašė:
Bet va būtent, galvodama apie jau esamą savo vaiką aš tikrai negimdysiu dar 4, nes…
zinai, ir turtingi gali gimdyt vaikus, o paskui mama su vaikais gali likt ant "ledo"..... yra posakis-tu planuoji, o dievulis juokiasi....
Ingulis7 parašė:
Bet va būtent, galvodama apie jau esamą savo vaiką aš tikrai negimdysiu dar 4, nes…
pas tave viskas pinigais matuojama, tos mergytes neturi gal nauju batu ar telefono, bet jos laimingos, turi mylincia mama ir viena kita. ir tikrai dekingos kad jos yra, o ne kazkur i klozeta jas nuleido. cia galim gincytis iki krauju, bet ne viena ja asmeniskai jau pazista, ko negalima pasakyt apie tave. taip kad nebuk kategoriska, kai nepazisti zmogaus, ne puses apie ja nzn, kad galetum ja teist. kaip kad manau, jog tokios teises tu net neturi. uz savo neapgalvojimus ir klaidas kiekvienas sumoka, ne isimtis ir ji, sumokejo lb skaudziai, bet db del to, kad turi 4 vaikus, gal tu jai pasikart siulai ar ka? kas padaryta tas padaryta, laiko atgal neatsuksi, reikia ziuret i prieki, svarbiausia kad ji laikosi savo vaiku, o ne smetyti jie biesai zn kur, kaip daugelis padaro... o nuo nenaudojamu daiktu, ne viena atidavus nenubiednejo. o tu neduok, nieks ir nemaldauja. ir apstojam nes cia pasaka be galo, o savo tiesos tu cia ne vienai neirodysi...
Ingulis7 parašė:
Neturėdama normalaus darbo, vyro, kuris padėtų finansiškai, o ne tik smurtautų ir "dulkintų" mane (atsiprašau už išsireiškimą) ir gyvendama 8 kv. m. kambarėly aš ti…
bet leidziate prabanga necenzuriskai kalbedama. ir kisdamasi su savo atsiprasau uz pasakyma, davatkiska nuomone, ne i savo reikalus
nenorite , nepadedate. neskaiciuokite kitu zmoniu pinigu. ne jusu reikalas. ziurekite savo reikalu.
nuo tiurmos, ligos ir ubago lazdos nieks neapsaugotas. NIE-KAS
tuo labiau kad pati dukra augini...
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai