kabinetuke parašė:
Negaliu, tada ir nepaeisiu![]()
Blogas isitikinimas
turiu receptą kaip per 5 min mest zalot gamta !
Bet gal kitą kart. ;)
kabinetuke parašė:
Negaliu, tada ir nepaeisiu![]()
Blogas isitikinimas
turiu receptą kaip per 5 min mest zalot gamta !
Bet gal kitą kart. ;)
Šventoji trejybė parašė:
Padiskutuok šiuo klausimu su mano mama, kai aš jai pasakojau man buvo 6 metai.
O kai batus kraciau iš spintos buvo 1
Tai tu atsimeni, kad kai tau buvo 6 (pasakojai mamai), atsisiminei kaip buvo 1 (kad kratei batus) - bet ar tu atsimeni aiškiai va dabar kaip tuos batus kratei? Nes tai ne tas pats. Mano sūnus dar atsimena kaip gimė, kaip žindė (iki 1,5m) - tai nereiškia, kad jis ir susaugęs atsimins, nors šiaip iš 4verių metų atsiminimų turės tikrai jau daug ;)
paskaiciau oagalvojau kad daug rasyt ir kazkaip mazai prasmes turbut gincytis
Bet del to kad ''palauk palauk blogiau bus'' sako tiesa bet juk visada sunkiausia yra ta monemta. Ir nereiskia kad nesunku butent kol maziukas visko buna mano sunus mane isvesdavo is kantrybes labai nes rankinukas budavo i tualeta iseit negalejau ka kalbet apie dusa ar dar ka nei pavalgyt nei nusimaudyt o kazkur isvaziuot isvis svente buvo. Dabar mano vaikui link 3metu ta krize prasidejo na ir ka tikrai lengviau nei tada taip reikia daugiau kantrybes bet jis daug savarankiskesnis su juo praktiskai nera ka veikt viska pats pasidaro.
fenix parašė:
Tai tu atsimeni, kad kai tau buvo 6 (pasakojai mamai), atsisiminei kaip buvo 1 (kad kratei batus) - bet ar tu atsimeni aiškiai va dabar kaip tuos batus kratei? Nes …
va cia keistas dalykas yra
as atsimenu kai man buvo 2-3metai momentus is gyvenimo... Labai keista kad toki ankstyva meta atsimenu
As mamai pasakoju ir klausiu ar tikrai taip buvo ji net issiziojus klause sako negi tu tikrai atsimeni
personalinis parašė:
as atsimenu kai man buvo 2-3metai momentus is gyvenimo... Labai keista kad toki ankstyva meta atsimenu
As mamai pasakoju ir klau…
Aš ir tokių atsiminimų turiu
personalinis parašė:
As tai daugmaz nuo 3 iki 5 metu daug visko atsimenu, nuo 5 galiu jau pasakoti viska kaip gyvenau
Trumpas atminties sutrikimas kazkur nuo 19 iki 21 metu, nes po traumos ne visi ivykiai uzsifiksave.
personalinis parašė:
Mano ankstyviausi atsiminimai taip pat iš 2,5 metų maždaug. Tai tokie smarkūs įvykiai. Pvz kaip ant laiptų išsitėškiau, smakrą prasiskėliau, mama nutysė namo, paskui išvežė į ligoninę, ten man dūrė su adata į smakrą (ir gydytojas vyras grąsino, kad jei verksiu, tai mane pririš
) - prisimenu gana aiškiai visa tai - ir medines kėdes koridoriuje, ir berniuką su sugipsuota ranka, kurį tvarkė prieš mane. Žodžiu įspūdį man palikęs įvykis, kuris įsirėžė jau ton tikrojon atmintin visam gyvenimui. Kitas prisiminimas - kaip atvažiavo aplankyti tėtis (man gimus tėvai išsiskyrė) - o aš pas babytę tuo metu gyvenau. Tai pamenu kaip žaidžiau kambaryje, ir tarpduryje pasirodė tėtis, jis pritūpė, o aš puoliau ant kaklo apsikabinti. Irgi buvo taip įspūdinga man vaikui - matyt jau žiauriai smarkiai pasiilgusi buvau...
Katiara parašė:
As tai daugmaz nuo 3 iki 5 metu daug visko atsimenu, nuo 5 galiu jau pasakoti viska kaip gyvenauTrumpas atminties sutrikimas kazkur nuo 19 iki 21 metu, nes po t…
Man irgi taip, kad nuo ~15 iki ~17(tuo laikotarpiu teko gyvent su pateviu, tai tokia "pasaka" buvo kad oj) nieko neatsimenu, kartais sedziu ir bandau kazka is to laikotarpio prisiminti, bet niekaip.. tai kazkaip nejauku net.
atmintis uzsiblokavus nesveikai..
Butterfly_ parašė:
Man irgi taip, kad nuo ~15 iki ~17(tuo laikotarpiu teko gyvent su pateviu, tai tokia "pasaka" buvo kad oj) nieko neatsimenu, kartais sedziu ir bandau kazka is to …
Siaip gal ir gerai tokie dalykai kai uzsiblokuoja, vis mazisu blogu atsiminimu. Pas mane is vaikystes tai tik blogi prisiminimai ir uzstrige, pvz kaip kazkur 3 m su biskiu is namu begau su triratuku.
Dar iki siol atsimenu kaip is lovytes su grotelem pabegdavau.
Katiara parašė:
Siaip gal ir gerai tokie dalykai kai uzsiblokuoja, vis mazisu blogu atsiminimu. Pas mane is vaikystes tai tik blogi prisiminimai ir uzstrige, pvz kaip kazkur 3 m su…
Tai kur begdavai?
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai