Dzonsius parašė:
bet suvoki, kad net ir porą dienų kankinti vaiką yra per daug.
Aš tai pritariu tam, ir pati nekėliau ligoninėj revoliucijos, kai pasakė, kad per daug svorio nukrito. Bet reikia žiūrėt į visumą požymių.
Dzonsius parašė:
bet suvoki, kad net ir porą dienų kankinti vaiką yra per daug.
Aš tai pritariu tam, ir pati nekėliau ligoninėj revoliucijos, kai pasakė, kad per daug svorio nukrito. Bet reikia žiūrėt į visumą požymių.
mary jane, aš tik sakau, kas rašoma apie nemaitinančias mamas forumuose
buvo laikas, kai į visokius kategoriškus parašymus reaguodavau labai jautriai, labai save graužiau, jaučiausi kalta, nuolat verkiau ir t.t. Prireikė laiko suprasti, kad yra kaip yra, vaikas sveikas, guvus ir laimingas, bus kitas vaikas - pabandysiu, gal antrą kartą su daugiau patirties pavyks
nepaisant to, mano dukra man pati nuostabiausia ir aš jai - pati geriausia mama
Dzonsius parašė:
ir? po mėnesio pagaliau supranti, kad nepavyksta žindyt, bet vaikas jau kankinosi visą mėnesį. Kokie pliusai mažo vaiko kančios?
Toks jausmas, kad jus visiskai nesuprantate, kas yra sakoma.
Kuri is musu sake, kad marinti vaika badu gerai? Mes sakome, kad mama, kuri menesi nereagavo i tai, kad vaikui blogai ,elgesi netinkamai, neturejo ziniu ir pan. Taciau daugybe atveju visos vaiku "ligos" gydomos misinuku, verkia, nes pucia pilvuka - misinukas, nemiega naktim - misinukas, nori mamos artumo, todel verkia - misinukas.
akselandra parašė:
ir aš jai - pati geriausia mama![]()
Taip ir yra!
Ir tikiu, kad antra vaikuti pavyks maitinti paciai.
Bent jau man, su antruoju vaikuciu viskas buvo daaaug lengviau.
akselandra parašė:
mary jane, aš tik sakau, kas rašoma apie nemaitinančias mamas forumuosebuvo laikas, kai į visokius kategoriškus parašymus reaguodavau labai jautriai, labai save…
Tai taip taip, suprantu, aš irgi karts nuo karto įsiveliu į ginčus dėl tokių pasakymų. Tiesiog yra daug žmonių, kurie savo pasirinkimus ar gyvenimo būdą "įtvirtina" menkindami kitus ir pamokslaudami.
tai taip, nepanikuosiu jau, žinosiu kaip būna. Jūs neįsivaizduojat, koks jausmas, kai pasveria tavo vaiką ir tu supranti, kad jam neauga svoris
aš vietoj norėjau į žemę sulįst, tragiškai pasijaučiau, tokia nevykusi mama, baisus jausmas. Tai vat būna gyvenime ir taip, kad ir stengies, ir nori, bet nu kažkaip nepavyksta, nors tu ką
aš išvis pastebėjau, kad nieko negalima mamoms pasakyti, iškart puolimas įžvelgiamas
purškit ką norit, kiek norit ir kaip norit, jūs pasakėt, kad naudosit, kažkas (tame tarpe ir aš) pasakėm savo nuomonę, niekas nieko ir nebruka, tik taip išeina, kad jei kažkas jūsų nuomonei nepritaria tai iškart kažkas bruka. Na jei norit tik viena savo pozicijos laikytis ir nežinoti kitų nuomonių nemanau ar apie tai verta net rašyti forume, nes tada tik monologas.
nairkas parašė:
Toks jausmas, kad jus visiskai nesuprantate, kas yra sakoma.Kuri is musu sake, kad marinti vaika badu gerai? Mes sakome, kad mama, kuri menesi nereagavo…
tai, kad jūs pačios nesuvokiat kaip skamba jūsų pasisakymai.
Iš vienos pusės - žindyk žindyk dieną naktį, gindkie neduok mišinuko, iš kitos pusės - o mes juk nesakom, kad marink vaiką badu. Taikai kurios besmegenės ir žindo žindo dieną naktį ir neprimaitina, nes mišinukas baisus košmariškas blogis. Ko pasėkoje vaikas ir marinamas badu.
Dzonsius parašė:
Iš vienos pusės - žindyk žindyk dieną naktį, gindkie neduok mišinuko, iš kitos pus…
Jus jau cia ryskiai sutirstinat spalvas arba gyvenat kazkur labai "bukoj" aplinkoj kad tokios nenusakomai sadistiskos mamos.3 men neaugo svoris?tai ka gime 3kg ir 3men svere 3kg?Nejuokaukit....hiperbolizuojat ne kitaip,kad tik parodyt kaip baisu yra kai mama uzsispiria maitinti
o 5mecio virsvoris nebutinai vaikystej patirto "bado" isdava.Gal per daug kolos ir traskuciu valgo
Rebek4 parašė:
Man po gimdymo ant veido labai spuogus eme mest, tokius skaudulinius net.. Pageriau vitaminu maitinanciom, nezinau kiek padejo, kiek ne, bet neber po sia diena niek…
Man visiškai nerūpi, kaip atrodo iš šono. Turiu savo nuomonę, ją išsakau,.o kaip ji interpretuojama kitų čia jau jų reikalas.
Dzonsius parašė:
Iš vienos pusės - žindyk žindyk dieną naktį, gindkie neduok mišinuko, iš kitos pus…
Tai ant tu "besmegeniu" ir pykit.
Kuo kaltos mamos, pasakancios esmine 90 ir daugiau procentu pasiteisinancia sekmingo zindymo taisykle.
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai