Šilo_uoga parašė:
Tai būtent, todėl susikišk savo pamokymus man į ten iš kur tavo visos žinios apie gyvenimą pareina![]()
Kiek čia karksėsi?
Šilo_uoga parašė:
Tai būtent, todėl susikišk savo pamokymus man į ten iš kur tavo visos žinios apie gyvenimą pareina![]()
Kiek čia karksėsi?
Vabaliukas09 parašė:
Kiek čia karksėsi?
Kol neišsiregistruosi
B.I.T.Ė. parašė:
Blyn, tarakone, sveikinu. Seniai tokių medinių bajerių neskaičiau 🙄
O dar viena nečiulbinta pračiulbėjo jumis ten pagal kokia specialia programa štampuoja?visos kaip viena viena kaip visos,neidomu darosi kažka naujo galima?
B.I.T.Ė. parašė:
Blyn, tarakone, sveikinu. Seniai tokių medinių bajerių neskaičiau 🙄
Ajk ajk, koks tau čia tarakonas, čia grynaveislis šūdvabalis. Pati pagalvok: nora+vabalas.
Vabaliukas09 parašė:
Skaudu kai uodega eketėje palikai,tiek skaudu jog atsiminiai visus keiksmažodžius kuriuos nors kartą gyvenime girdėjai,nieko Lapute paguosiu nebedaug liko tos kanči…
Eik tu ble nesitersus neuzmirstuole😂😂 turbut jau gerai iskeikta,kad sitaip zeidzia tave mano keiksmai😂kad suteikiau laseli demesio,tai nesusireiksmink,ilgai jo negausi,cia tik laikina mano uzuojauta tau, vabalojde🐛
Šilo_uoga parašė:
Kol neišsiregistruosi
Oj kaip lauki?Aš ne Laputė man 6 metus forume sėdėti laiko gaila,va pasedėsiu truputuką kol tokias štampuotas panervuosiu ir paliksiu šita senu paukščių lizdą kapotis tarpusavį toliau😂😂😂😂
B.I.T.Ė. parašė:
Papildyčiau – 'neišsemiamas žinių šaltinis' 😂
Protinga pati is savęs
Vabaliukas09 parašė:
Na jei imant jog vidutinis atlyginimas lt yra 720eurų į rankas tai darželis kainuoja 8,3% nuo uždirbamos sumos kai Norvegijoje vidutinis atlyginimas yra 4000euru už…
Man tai nedaug, kas mažai uždirba, kas turi daugiau nei tris vaikus gauna lengvatas. Tai dar ta kaina krenta. Aš uk gyvenu savaitei darželis tiek kiek ir minimumas
jei vaikai keli, jei abu dirba, lengvatų net nesijaučia. Va čia tai manau brangu.
Vabaliukas09 parašė:
Jei tu nori tai ir aiškinkis santykius privačiai neprivaciai kaip tik nori,gyvenam demokratijoje tad jei nori gali ir visomis pozomis tuos santykius aiškintis,tik m…
Ne tik gyvenimo guru, bet jau ir forumo komendantas busi?
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai