2019.05.27 18:52 (prieš 6 m.)
OlgALooK parašė:
Kiek reikejo tiek maitinau, man to uzteko. Ir jei galvojat, kad vaikas, maitinamas mp yra sveikesnis, stipresnis ir t.t., tikrai taip nera ir tai irodyta. Ligu gali…
Man rodos jei kas ir drąsko šiuo metu akis, tai jūs. Įdomus požiūris, maitinant krūtimi reikia būti tyliai ir apie naudą nekalbėti, o va mišinius liaupsinti reikia kuo garsiau. Miela Olga, mišinys buvo išrastas, kaip pagalba negalinčioms maitinti moterims. Po šiai dienai gamintojai stengiasi sukurti kuo panašesnę formulę į natūralų motinos pieną, deja, kol kas šiuo klausimu, dar yra stipriai kur tobulėti. Beje, vykstant natūraliam atjunkymui pienas palaipsniui mažėja, visiškai dingsta tik pusės metų, kartais netgi metų bėgyje, jūsų siūlomos tabletės, kaip teigiate pieno gamybą nutraukia per 10 dienų, tai čia palieku pamąstymą atvirą mamoms, kokio lygio hormoninė chemija tose tabletytėse yra. Kitas dalykas, nereikia dezinformacijos skleisti, na arba būkit gera, pasidalinkit tyrimais, kurie įrodo, kad pm maitinami vaikai yra sveikesni. Nes aš savo ruožtu, galiu pateikti laaabai daug mokslinių straipsnių, kurie įrodo atvirkštinį variantą. Aš niekada neįžeidinėjau ir nepuoliau mišiniu maitinančių mamų, tiesiog ginu natūraliai maitinančių mamų pusę, nes kaip taisyklė, kažkodėl tos kurios nemaitina skatina ir kitas to nedaryti ar nutraukti žindymą anksčiau laiko, kodėl nežinau, čia jau jūs man pasakykit. 🤷♀️