SimonaSi parašė:
As irgi nespeju nieko, ateis laikas ir spesimnamai nesugrius, vyrai is bado nemirs :))
Pritariu 😊 reikia dziaugtis motinyste, mazais kleckuciais, nes nespesim apsidairyt, o jie jau bus užauge 😊
SimonaSi parašė:
As irgi nespeju nieko, ateis laikas ir spesimnamai nesugrius, vyrai is bado nemirs :))
Pritariu 😊 reikia dziaugtis motinyste, mazais kleckuciais, nes nespesim apsidairyt, o jie jau bus užauge 😊
Mazylesmama parašė:
Aga... Nu rupke mat vat tie vaikai ne musu patogumui su savais poreikiais. Ne lele kur pazaidei (pamaitinai, apvalei..) ir padejai...
O kam? Priras
a2tia parašė:
Maniski vyras uzmigdo. As su vyresneliu nuluztu. 22 pradedam rituala. Keliuos apie 1,2 pamaitint. Kviecia😁
Vyras ne kudikis, pats gali valgyt pasudaryt ir savim pasirupint, sis etapas ne amzinas.
a2tia parašė:
Maniski vyras uzmigdo. As su vyresneliu nuluztu. 22 pradedam rituala. Keliuos apie 1,2 pamaitint. Kviecia😁
Pas mane tas pats su miegu, vyras užmigdo vakare t.y naktį kokią 12 kai valgo,aš nulūžus būnu nuo 22 val, paskui kokią 3 ateinu į kambarį 🤣🤣
a2tia parašė:
Brolis serga. Miega pietu.
O as su maziuku kt kambary.
Jurveta parašė:
Ciulptukas sukurtas tam kad patenkint zindimo poreiki koks dar iprotisapie ka jus kalbat bent suprantat? Idealu jei ta zindimo poreiki patenkinat krutimi, …
Nu nors karta su Jurveta sutinku 😄
Nu duokit man tokį auksinį vyrą kuris mano klecka užmigdytų ir nebumbėtų dėl nepadaryto maisto 😁🙈 Parpia sau kitam kambaryje ir bėdos nemato. Giriasi visiems,kad ramus vaikas,nors nemato,kas vyksta namie kol darbe būna 😁
Bet kaip smagu,kad ne aš viena visą dieną myluoju ir is ranku nepaleidžiu pupos😜 mano uošvienė numirtu is nervu paskaičius kaip auginat vaikus

Saldziausias miegelis
Dovile94 parašė:
as nuo pirmuju dienu pratinau prie lovytes,kartais budavo lopselyje uzmigdavo bet nekeldavau ;] ir dabar nesiimu y lova pas save ;] prisipazinsiu ir as kokius 2 kar…
Kam jus ta kepuryte dedat is vis?
O as miegu su lelium vienoj lovoj, vyras kitam kambary
Ir visai neblogai issimiegu, kartais labai daznai keliasi mazylis valgyt, tai jei reiktu kas valanda dėti i lovyte, tai tada jokio poilsio isvis nebūtų. Kepuryte dedames tik i lauka, o namuose nesidedam nuo 2 paros po gimimo
Shine_ parašė:
Saldziausias miegelis![]()
Mes irgi taip nusnaudžiam vakarais
Bet ne vienas mažylis žiūriu taip mėgsta gulėti, ne veltui juos deda tik gimusius mamai ant krūtinės tokioj pozoj
Laima121 parašė:
Tai jei visi tyletu koks cia forumas butu?![]()
Bet nuolat pult kitaip galvojančius irgi manau nera gerai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai