2019.05.27 11:17 (prieš 7 m.)
skorpioniuke321 parašė:
Visada naktį perkeliu į lovytę, nes kitaip aš pati nepailsėčiau, bijočiau užgauti, ar prispausti, kartu miegant su vaikučiu tai man atrodo toks nekokybiškas miegas,…
as nuo pirmuju dienu pratinau prie lovytes,kartais budavo lopselyje uzmigdavo bet nekeldavau ;] ir dabar nesiimu y lova pas save ;] prisipazinsiu ir as kokius 2 kart buvau pasiimus paryciais kai jam pivuka skaudejo toks ir miegas taip bijai neuzgauti ;/. bet mudu su vyru kalbejom jokeis budais nemiegos kartu lelius ;/ skamba grubiai bet.. gal but as bloga mamyte ant ranku nenesioju kad neiprastu ir nebutu rankinukas ;] kai jau labai verkia taip pas tetuka neapsiramina tik pas mane darau isimtis, bet kai pasiklausineju ar miegojo su vaiku daukas atsako taip kas cia tokio? juk vaikui to reikia ir man patogiau maitint. bet kai pasigimdziau as man patare tik jus taip nedarykit nes blogas yprotis sunkiai atpras, pasidalinsiu savo istorija su ciulptuku manau gal pravers jaunom mamytems ;] mes su vyru sakom neee jokio ciulptuko ipras pamatysi kaip bus sunku atpratint;/ ir as jam gimino proga padovanojau ciulptuka juoko daugiau buvo nei klausimu kodel? ;D po 1men gime mazylis ir as labai juokiausi ir dabar dar saipausi kodel jam ciulptuka daviai ;D sako juk rekia o ka daryt ;D eh tie jauni teveliai darom ir mes klaidu, tai va pamaitinau paleliakinau ismylavau metas y lovyte o verksmas be ciulpto negali uzmigt nedaviau sakiau sau lai tegu verkia negaus ir viskas. ir taip jis buvo pora dienu vietoj ciulpto apkabindau panesiodvau ir y lovyte pas labanakt vaikuciai ;] aisku galbut atrodo jog esu grubi mama bet taip nera kiekviena mama nori savo vaikui gero , kad jis neturetu uzauges priklausomybiu nerukytu ir pan, ciulpta laikau tokiu nes jis jo gali reikalauti iki metu ar dvieju o atpratint ehh manau sunku, nieko nera idealaus ;] bet noris stengtis del jo paties labo. tai vat jau geriau lai vaikas miega lovytei ;] , beto nesakau kad vaikutis turi but idealus ;] kadangi mes balandziukai papasakokit mamytes kaip kovojat su mazylio kepurytemis? vat mano verkia kai uzdedu po maudyniu uzdedu ir y lovyte bet nesuprantu kokiu budu jis ja nusimauna nusirisa as mazgu uzrisu, verkia staugia ;D kol nenuimi neina liuli ; D