2019.05.28 08:44 (prieš 6 m.)
OlgALooK parašė:
Na matot, kaip skiriasi teksto suvokimas kai kuriu zmoniu. Jus perskairet ir supratot butent zodzius, kita nare perskaite tarp eiluciu. Perskaiciau ir as pati dar s…
Sutinku, vaikai užaugs, reikia vaikus ugdyti dorus, protingus zmones. Ir tikrai ne kiekvienas gali leisti sau kelione, ar skaniai pavalgyti, bet nereiškia kad kuris gali sau leisti, turi gėdytis kad jis tą gali😉🙂 gyveni tik viena gyvenima, ir reikia stengtis kad jis būtų kuo produktyvesnis. Pasaulis toks didelis, būtų liūdna jo nepamatyti. Kaip
ir maistas,maistas vienas ir pagrindiniu žmogaus poreikiu. O jų skoniu tiek daug. Man patinka dažnai valgyt kavinese, ar restoranuose. Nejau dėl to turiu gėdytis, nes kažkas to negali. Aš visada mintyse pamastau, kad duok dieve kad visi žmonės galėtų leisti sau šiokia tokia prabanga gyvenime.
Aš savaitgali su vyru buvom restorane, ir jam sakau, kaip man patinka turėti pinigų, ir leisti tai. Sakau, taip gera kad tu toks protingas ir gali šeima pasirūpinti tiek kad mums nereikia skaičiuoti ar ši mėn dar turim pinigu. Reikia džiaugtis, naudotis proga, ką duoda gyvenimas. Ir man kaip moteriai be galo patinka firminiai dalykėliai, aš jų tiek noriu. Silpnybe tiesiog. 🤣 Ir taip gera ji nusipirkti.
Issisakiau, nereikia išspausti į kažkokius rėmus, reikia ju neturėti. Lengviau gyventi, nei kažką žeminti, ar riboti. Mamos jus visos nuostabios, ar maitiname savo pienu, ar ne, ar keliaujat su vaikais, ar ne. Ar paliekat porai val vaikus, ir leidžiat pailsėt ir pan