Raima22 parašė:
cia apie mane?jei taip paaiskinsiu detaliau
kai med sesuo paskambindavo kad reikia skiepyt mano vaika kai nueidavau i poliklinika as prasydavau pasakyt kokia…
Ne ne. Ne apie jus. Nebuvo jūsų komentaro dar, kai rašiau
Raima22 parašė:
cia apie mane?jei taip paaiskinsiu detaliau
kai med sesuo paskambindavo kad reikia skiepyt mano vaika kai nueidavau i poliklinika as prasydavau pasakyt kokia…
Ne ne. Ne apie jus. Nebuvo jūsų komentaro dar, kai rašiau
Mary.S parašė:
Šiais laikas nepaperkamų nėra![]()
lygiai taip pat, kaip ir galima uzsipirkti vienokiu ar kitokiu straipsniu apie zala ar nauda, butu tai skiepai ar duonos gabalelis
JusteK parašė:
sunkiam autistui 12, lengvesniam 9. nei vienas is tevu savo seimoj autizmo neturi. o kada nustate nzn, apie 3ius metus lyg.
Bet taip įdomiai rašote nuo gimimo,paskui lyg ir nuo 3m.,o tiksliau ir pati nieko apie tuos vaikus nežinote.
JusteK parašė:
lygiai taip pat, kaip ir galima uzsipirkti vienokiu ar kitokiu straipsniu apie zala ar nauda, butu tai skiepai ar duonos gabalelis![]()
O tiems kas kalba garsiai apie žalą neturėtų būti skiriamos baudos,straipsniai naikinami,juk tai šmeižtas dėl ko tėvai atsisako skiepyti vaikus?Bet kiek matoma ne tik tie straipsniai išlikę metai iš metų,bet jų masiškai daugėja.
Mary.S parašė:
Tai kiek suprantu, visi kurioj nors srity išsilavinę. Ar ne taip? Aš, pavyzdžiui, humanitarė, tai man tikslieji mokslai nelabai sekėsi. Tiksliau, nenorėjau aš jų mo…
as tikrai neisizeidziau, tik siaqip pastebejima parasiau, kad daugumoj temu plesotes ir naudos nera.
JusteK parašė:
lygiai taip pat, kaip ir galima uzsipirkti vienokiu ar kitokiu straipsniu apie zala ar nauda, butu tai skiepai ar duonos gabalelis![]()
Aš ne apie straipsnius dabar kalbėjau, o apie sistemą. Mes sėdim piramidės apačioj ir galvojam, kad viršuj
Mary.S parašė:
Aš ne apie straipsnius dabar kalbėjau, o apie sistemą. Mes sėdim piramidės apačioj ir galvojam, kad viršuj
Labai tiksliai pasakyta
saulyne parašė:
Bet taip įdomiai rašote nuo gimimo,paskui lyg ir nuo 3m.,o tiksliau ir pati nieko apie tuos vaikus nežinote.man sake, kad jie nuo gimimo autistai, patvirtino apie 3ius metus, nes vyresnysis nesnekejo. bet pagal tai, kaip jis elgiasi, turrejo matyti ir anksciau. tik kad motina su jais visai neuzsiima ir tada neuzsieme, tai gal uztai nekreipe demesio.
Veziuke parašė:
as tikrai neisizeidziau, tik siaqip pastebejima parasiau, kad daugumoj temu plesotes ir naudos nera.![]()
Kad nesiplėšau. Kai turiu ką pasakyt, tai ir sakau
Arlieta parašė:
Nepieskite viso pasaulio juodomis spalvomisidomu ar jus tik del skiepu tokia kategoriska, ar tiesiog jau jusu toks budas.viso pasaulio nenupirksi.
Oi, toli gražu nepiešiu. Tiesiog prieš keletą metų man negailestingai nuplėšė rožinius akinius ir nuo to laiko pradėjau mąstyti daugiau apie tai, ko man reikia ir ko ne. O kai kišama tai, ko nereikia, automatiškai bandau surasti atsakymą į vienintelį klausimą: kam tai naudinga?
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai