mamytea24 parašė:
As irgi esu kitoj grupej. Tai kas cia dabar tokio pagal jas? Elgiasi baisiau nei mazvaikes 🤣🤣🤣
Tai ir bendraukit kitoj grupėj 😄,kame bėdos?🤷♀️
mamytea24 parašė:
As irgi esu kitoj grupej. Tai kas cia dabar tokio pagal jas? Elgiasi baisiau nei mazvaikes 🤣🤣🤣
Tai ir bendraukit kitoj grupėj 😄,kame bėdos?🤷♀️
..Besilaukianti.. parašė:
Mes ir vakar buvom jau 3 mėnesių apžiūrai, gimė 3,7kg 49cm, dabar 6,5kg 63cmpo meningokoko skiepo neužkilo temperatūra nei vakare nei naktį, profilaktiškai nedė…
Žinoma, kad pergyvenčiau, jei skiepyčiau ir žinočiau kokį š.... savo vaikui leidžiu
Svistulka parašė:
Žinoma, kad pergyvenčiau, jei skiepyčiau ir žinočiau kokį š.... savo vaikui leidžiu![]()
Ir vėl skiepai 😂
Svistulka parašė:
Žinoma, kad pergyvenčiau, jei skiepyčiau ir žinočiau kokį š.... savo vaikui leidžiu![]()
Skiepai skiepukai
Uoga parašė:
Faktas, kad nepaliks.
Pričiom čia verslo pradėjimas?
Tai geriau užsikraut negatyvu, įsivaryt sau paranoją, kad pzdc, dar ant viršaus nepilnavertiškumo kompleksą.
Instagramo verto gyvenimo čia niekas nemini ir nesiekia.
Traukiat žodžius iš šiknos ir tiek.
Uzrasukygute parašė:
Pričiom čia verslo pradėjimas?
Tai geriau užsikraut negatyvu, įsivaryt sau paranoją, kad pzdc, dar ant viršaus ne…
Tas jausmas, kai pamokai kitus gyventi pozityviai, o tada 🤮 po pirmo nepaglostymo per galvytę
Jurgita-pu parašė:
Tai nereikia tokiu zodziu rasyti, nes visos ypac jautriai dabar reaguoja. O gal kita noretu, kad vyras butu salia, bet jis kategoriskai atsisako, o kitose srityse a…
Jus nebukit juokinga ar man turi rupet,kad kazkas sau tai asmeniskai pripaise?jei su teksto suvokimu kazkam striuka tai tada skaityti mokintis reikia 😉 ir ka jus ar kita gali man pasakyti apie mano vyra,nezinant nei kas as nei kas jis?vat tame ir esme,kad as perskaicius kieno nors posta sau nieko netaikau.
asa22 parašė:
Jus nebukit juokinga ar man turi rupet,kad kazkas sau tai asmeniskai pripaise?jei su teksto suvokimu kazkam striuka tai tada skaityti mokintis reikia 😉 ir ka jus ar…
Na vistiek butu grazu savo nuomone svelniau reiksti. Nes kas beliks is temos jei visos prades grubiais epitetais visom temom svaidytis, o po postu prides PAGAL MANO CHARAKTERI IR SUVOKIMA👌🏼😁
Ginte313 parašė:
Na vistiek butu grazu savo nuomone svelniau reiksti. Nes kas beliks is temos jei visos prades grubiais epitetais visom temom svaidytis, o po postu prides PAGAL MANO…
Visu pirma ne po postu,o poste 😉 grubus epitetas,tikrai? 😁 Realiai nematot kas parasyta,tai kaip ir ne mano problemos.Niekur neparasyta,kad Kazyte tavo vyras sudelis.Aiskiai ten parasyta tik skaityt moket reikia,o jus interpretuokit kaip jau tik pageidaujat 😉
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai