Riz_ parašė:
Ai nematau aš čia nieko labai didvyrisko,kad prie galvos pastovi tas vyras kol stumi.
Man viską supildo ginė
pas šeimos daktarę buvau gal tik kartą ar du
na ir dantų daktaras užpildė savo skiltį
Riz_ parašė:
Ai nematau aš čia nieko labai didvyrisko,kad prie galvos pastovi tas vyras kol stumi.
Man viską supildo ginė
pas šeimos daktarę buvau gal tik kartą ar du
na ir dantų daktaras užpildė savo skiltį
Aš po apžiūros, paskyrė vizitą po 2sav, bet sako už geros sav jau vaikutis isnesiotas, gali prasidėti veikla. Jei nubegs vandenys iškart lėk į ligoninę, jei saremiai, tai gali palaukti, ramiai susiruosti, nusiprausti ir pan. Aš aišku pradžioj buvau soke, kad man jau čia apie gimdymą šneka, sakau aš dar neplanuoju taip greit gimdyt
bet paskui kol ėjau namo atsitokejus galvoju, o tj jei vandenys nubėga, nebėra laiko net nusiprausti? Gali namuose taip greit pagimdyti? Man su pirmu namie nubėgo, tai mes jo greit susiruošem ir išvažiavom nes 1,5h buvo iki ligoninės ir tai dar nuo atvaziavom pagimdžiau tik po 11h, bet gal su antru viskas greičiau?
Pilkiukas parašė:
Aš po apžiūros, paskyrė vizitą po 2sav, bet sako už geros sav jau vaikutis isnesiotas, gali prasidėti veikla. Jei nubegs vandenys iškart lėk į ligoninę, jei saremia…
Niekas jums to nepasakys, cia istoriju skaitem ivairiausiu, kaip kitos per valanda pagimdo:)) Su pirmagime nubegus vandenims as dar klizma pasidariau ir i dusa nuejau.. Dabar su antru, greit turbut nueisiu i dusa, bet jau be jokiu zaidimu, tikrai netempsiu gumos. Mano mama broli gimde 16val., panasiai kaip as pirmagime, o va as sake gimiau po vandenu nubegimo per 2 valandas, ciut spejo i ligonine. Tai bijau, kad ir pas mane gali viskas greiciau vykt
Ginte313 parašė:
Niekas jums to nepasakys, cia istoriju skaitem ivairiausiu, kaip kitos per valanda pagimdo:)) Su pirmagime nubegus vandenims as dar klizma pasidariau ir i dusa nuej…
Nu jo pakeliui kažkur mašinoj nesinorėtų gimdyti, tik kad kai daug valandų ligoninėj su tuo skausmu reik prabuti, tai atrodo vis namie lengviau būtų
bet gerai sakot, maža ką, ne pirmas gimdymas: greit į dušą, pampersa ir pro duris
Ginte313 parašė:
Geras, dabar kai pagalvoju manes ir nesiunte nei akiu pasitikrint, nei pas dantistaBet turbut pati per daug atsiputus, net nesusimasciau apie tai. Buciau pasakiu…
Man isvis davė tokia kortele ir pasake jei nori eik pas dantistą jei nenori neik 😂
Chamka parašė:
Na mano vyras kak labai buityje ir gyvenime padeda ir aš tikrai jo neversciau jei jis nenorėtų ir tikrai tai neparodo jo meilės lygio ar vyriškumo , man tos 15 min…
O man atrodo, kad čia iš kažkur atkeliavusi pasaka
Nes visada kur nors perskaitau tą nesąmonę, kaip vyras ala pamatęs kaip išlenda vaikas nebegali su vaiko motina paskui miegot ir pan.
Nu pvz maniškis stovėjo man prie galvos, lenkė nugarą, nes pati jau komoj gulėjau per stūmimą, tai matė ir galva kaip išlindo, ir petukai, nu ir nieko, nei apsivėmė, nei alpo, nei nustojo manęs norėt po visko. Man atrodo, kad čia kažkoks lepšis, o ne vyras kartą apskelbė kažkam savo "baisius išgyvenimus" ir keliauja dabar non stop tas baidymasis, kad seksualiai nebetrauks moteris jei pamatys gimdymą. Tikram vyrui man atrodo kaip tik tik sustiprės meilė vaiko mamai, savo moteriai už tokias kančias.
oho, kokios aistros
mano vyras, kaip ir per pirmąjį gimdymą, bus iki stūmimo, nes aš taip noriu. Norėjo jis būt per visą gimdymą, tiek pirmąjį, tiek dabar užsimena, bet aš žinau jį, kad jis su norėjimu mane palaikyt, daugiau mane blaškys, negu padės. Per patį stūmimą yra gimdyvė ir personalas priimantis gimdymą ir man atrodo gana
gi gimus leliukui iš kart pakviečia ir kerpa virkštelę ir pirmosios akimirkos būna kartu
bet jeigu kitoms moterims reikia to vyro ir joms geriau, tai ir dalyvauja vyrukai
kiti nenori, tai nenori. Nors nežinau, kaip aš pati reaguočiau, jeigu nenorėtų, man atrodo, kad būtų skaudu. Bet kiekviena šeima skirtinga
Agnile parašė:
Man atrodo, kad čia kažkoks lepšis, o ne vyras kartą apskelbė kažkam savo "baisius išgyvenimus" ir keliauja dabar non stop tas baidymasis, kad seksualiai nebetrauks…
Kaip man patinka tokie komentarai
Nes ir pati taip parašyčiau, bet va elgiuosi mandagiai
Nes na tikrai niekad gyvenime nesuprasiu, kaip vyras gali nenorėtų nelengvu gyvenimo momentu būt su žmogum, kurį be galo myli. Arba pabuvęs gimdyme nustoja mylėti.Man nesuvokiama ir tiek.
Pilkiukas parašė:
Aš po apžiūros, paskyrė vizitą po 2sav, bet sako už geros sav jau vaikutis isnesiotas, gali prasidėti veikla. Jei nubegs vandenys iškart lėk į ligoninę, jei saremia…
Mano antrojo gimdymo panašus scenarijus buvo - jei gerai pamenu apie 17 val. nubėgo namie vandenys, aš spėjau atsiprausti, nuvažiavom paimti dukros iš darželio, nuvežėm močiutei, pakeliui į Macdonalds drive užsukom, tada į Santariškes - tai gal 1.5 val. viskam sugaišom. Sąrėmiai prasidėjo 19 val. Pagimdžiau 23.15 val.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai