sabinaa1 parašė:
Nu jau kai leliukas bus namie tai kaukės visiems šeimos nariams kurie serga patalpas vėdinti ir nieko iskentesim visa ta laikotarpį 🙂🙂
kaukes bunant namie jau tikrai nepades
sabinaa1 parašė:
Nu jau kai leliukas bus namie tai kaukės visiems šeimos nariams kurie serga patalpas vėdinti ir nieko iskentesim visa ta laikotarpį 🙂🙂
kaukes bunant namie jau tikrai nepades
nematoma parašė:
kaukes bunant namie jau tikrai nepades![]()
Nu man su pirmagimiu padėjo kai aš pati buvau su sloga dejausi kauke ir mažiukui nieko nenutiko. Vedinau kambarius nes šildymo sezonas irgi nėra gerai
sabinaa1 parašė:
Mano treciasis irgi sausio men gimes, per pati gripo sezona, vyresnieji sirgo, tai mazyli laikiau atskiram kambary, neleidau broliam uzeiti, kazkaip pavyko issaugoti.
Siemet visi pasiskiepijom nuo gripo, tikiuosi, isvengsim ligu.
neriukaszx parašė:
Laba ryta🤰😊
Man istino rankos labai si ryta. Paprastai tik kojos tinsta. O rankos pirma kart. …
Sveiki,man taip pat eme ir kojos ir rankos po.biski tinti.Daktare mate,spaudimas kolkas nera zenkliai uzkiles,tai sake stebeti ir ziures per kita vizita kas kaip.
Krown parašė:
Aš irgi jaučiuosi nekaip ir dar turiu prižiūrėti du sergančius vaikus, tai vajej, kaip pavargau!!! 😨😢 Parnešė irgi virusą iš darzelio, visiems stipri sloga, gerklė,…
Kaip jus suprantu. Mano sunus taip pat tokį virusą parnešė is darželio, tai abu vaikai sirgo dvi savaites, o as du mėnesius, buvo kosmaras kažkoks ir dar vyras išvykęs, sunku buvo labai 😞
neriukaszx parašė:
O ar skiepijotes? As skiepijaysi. Dirbu su sergancia moterim. Tfu tfu tfu kolkas ramu. Kaip baisu sirgti nescioms 😕
Nuo ko? Gripo? Taip, pasiskiepijau.
Juodoji varna parašė:
Nepamirskite dar pasiziurineti ir kremuko nuo salcio vaiko veidukui, ne tik lauko rubeliu![]()
O gal turit koki rekomenduoti?
vis zadu susirasyti rekomendacijas kudikiu kosmetikos. vis darausi screenshotus kai kas ka remoneduoja bet reiktu konspekta pasidaryt 😂, nes nesinori prisipirkti visko, bet jei reikes kad zinoti, kas nuo lopsio kepures geriausia, nuo issutimu, maudymui, nuo salcio, kuneliui patepti, nes matau kad siek tiek skiriasi patirtys, bet vyrauja vis tie patys pavadinimai ir firmos
neriukaszx parašė:
O ar skiepijotes? As skiepijaysi. Dirbu su sergancia moterim. Tfu tfu tfu kolkas ramu. Kaip baisu sirgti nescioms 😕
Gripo skiepas apsaugo tik nuo komplikaciju,o nuo persalimo ligu ir pan virusu neapsaugo..
Mergaitės, apturėjau bemiegę naktį visai. Labai tempia pilvo apačia ypač kairiam šone, skausmas pereina į koja. Vakar per pietus turėjau echo, viskas buvo gerai (tada ir neskaudėjo, prasidėjo vakare), bet nemanau, kad per kelias valandas kas nors pakito. Labiausiai skauda gulint, skausmas prasivaikšto, iš pradžiu užeidavo ir praeidavo, o nuo paryčiu jau nebepraėjo ir skaudėjo nuolatos. Pirmas kartas, kai laukiuosi, galvoju, gal čia tie paruošiamieji saremiai? Neįsivaizduoju, gydytojas mano nuo šiandien atostogauja, grįš tik po nauju, neturiu kam pasiskambinti.
Nikosia parašė:
O gal turit koki rekomenduoti?
Esu naudojus šį:
https://uogauoga.lt/home/131-krabukas-bambukas.html
Dar, manau, šis iš Sąmoningų mamų būtų geras:
https://aromama.lt/lt/produktai/aromaterapiniai-gaminiai/apsauginis-balzamas-nuo-salcio-raudoni-skruostukai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
Tą ju…