sabinaa1 parašė:
Viskas bus gerai. Tik jus nesinervuokit nes vaikutis viską jaučia 🙂 būkit pozityvi. Daktarai žmonės jie klysta ir dar daug laiko yra maziukui priaugti svorio 🤰…
Tikiuosi, kad klinikose nuramins
sabinaa1 parašė:
Viskas bus gerai. Tik jus nesinervuokit nes vaikutis viską jaučia 🙂 būkit pozityvi. Daktarai žmonės jie klysta ir dar daug laiko yra maziukui priaugti svorio 🤰…
Tikiuosi, kad klinikose nuramins
Simonetta parašė:
Nu žinokit, aš šiandien buvau.... 33 savaites vaikutis 1700 g.. Tai siunčia net į klinikas išsamesniam echo, nors visas nėštumas super sklandus. Bet kaip nuotaika s…
O kiek turi but norma ?
Recenzija parašė:
O kiek turi but norma ?
2162g-vidurkis, nuo - 1794g, iki - 2530., Tai realiai nėra baisu, žinant, kad yra paklaida ir nemaža. Bet sakau, tas siuntimas į klinikas suneramino mane
nematoma parašė:
buvau "bonus eventus" vilniujeir su
pirmagime ten buvau, tai geriausi atsiliepimai 👍
Nu ka galiu pasakyti. As tik ka is Domzos!!! Aciu uz rekomendacija! Turejo laisva vieta vakare ir prieme - nuotrauku kruva, viskas gerai matesi, nors maze mano jau 33 sav. o dar ir skuba augti 6 d. Viska pamatavo, pakomentavo. Jau pasirodo ir apsiversti spejo. Labai malonus gydytojas!
Nikosia parašė:
Nu ka galiu pasakyti. As tik ka is Domzos!!! Aciu uz rekomendacija!Turejo laisva vieta vakare ir prieme - nuotrauku kruva, viskas gerai matesi, nors maze mano j…
Kiek kainavo konsultacija? 😊
Kodeliukas parašė:
Kiek kainavo konsultacija? 😊
85 sumokejau, bet cia jau tas "didesnis paketas" ir 3D ir 4D ir matavimai ir komentaras, kruva nuotrauku ir dar i diska viska iraso. Kazkaip neramu ant sirdies buvo, norejau, kad ja ismatuotu ir pakomentuotu ar viskas gerai jo akimis, o kad jau taip tai ir ta 3D/4D padsidarem.
Nikosia parašė:
85 sumokejau, bet cia jau tas "didesnis paketas" ir 3D ir 4D ir matavimai ir komentaras, kruva nuotrauku ir dar i diska viska iraso. Kazkaip neramu ant sirdies bu…
Tai jūs čia pigiai apsisukot man rytoj 4D skanas tai už jį 80€ir plius konsultacija 50€ reziume 130€😬😬
sabinaa1 parašė:
Tai jūs čia pigiai apsisukot man rytoj 4D skanas tai už jį 80€ir plius konsultacija 50€ reziume 130€😬😬
Kur darysites?
sabinaa1 parašė:
Oho nu jau labai brangu!