nematoma parašė:
na nepykit, bet kai nebejudes jau bus per velu... nubegus vandenims butina per 24valandas pagimdyti, juk jusu vaikui gresia pavojus, o jus sau ramiai sedit. jums pr…
as ir taip pat.
Innce parašė:
Na juk nenubego visi vandenys, nubego tik maza ju dalis, labai maza. Vaikas juda, niekas nevykstatiek pat ir kiekvienai gali nubegti duse, ir tikrai nepastebesi…
Bet is kur jus zinot kad jums vandenys nubego tikrai?
MorkaLiza parašė:
Įsikišiu 😉 vargu ar jum vandenys nubėgo. Neklaidinkit kitų. Man su antru nėštumu buvo, kad atsistojus į kelnes šliūkštelėjo tiek, kad triusikai buvo kiaurai šlapi i…
nu as sakau..
nu man tai kas aisku, bet as nezinau toks isitikinimas kad vandenys nubego, ir tokia ramuma kad jei ir jie nubego
as kazkaip kitaip i situs dalykus ziuriu.
aida_val parašė:
Tai turbut vyras supranta ir nevartos alkoholio per sventesjuk ne kasmet vaikiuko laukiat
maniskio niekaip neprikalbintum vartot, kai zino, jog bet kada gali…
Ne pas visus vyrus supratimas is tikro yra
taigi greitukes vaziuoja, cia taip vyro draugas kazkada kaip sove
Nu aciu diev maniskis susiprato siuo klausimu kad jau budejimo rezimas
as kazkaip gal senamadiska, as tos mados vyru nesuprantu su gerimu, nu pvz kaip gimsta vaikas, ir jie pirma para varo su draugais uzgert gimima vaiko..
Simonetta parašė:
Aš dar db einu į pasivaikščiojimus 8 km, aišku lėčiau, bet einuvisa nėštumą aktyviai praleidau, gal dėl to lengviau... Nors viskas visom skirtingai, negali žinot…
Man pasivaiksciojimai irgi patinka, ir sako jie kaklo minkstumui ir verimuisi turi naudos, ta prasme kad lengviau gimdosi
tik as tiek kilometrazo neiveikiu kaip jus, bet proga prasieit naudojuos kiekviena minute
ir aktyvumas ir man klubus kazkaip maziau traukia tada vakarais, aisku labai greit kazkaip pompa gaunu bet pagal galimybes stengiuos