Vabaliukas09 parašė:
Brangioji tai buvo neįmanoma,tad gali nekalbėti man čia apie protingas ir ne protingas mamas aš padariau visa ką galėjau geriausia dėl savo vaiko ir kad vaikas turė…
Krūtinės trauma įvyko?
Vabaliukas09 parašė:
Brangioji tai buvo neįmanoma,tad gali nekalbėti man čia apie protingas ir ne protingas mamas aš padariau visa ką galėjau geriausia dėl savo vaiko ir kad vaikas turė…
Krūtinės trauma įvyko?
Vabaliukas09 parašė:
Nusitraukinet negalejai? 😂 Zinok dar nevelu relaktuot! Negi del savo vaiko to negali padaryt?
Vabaliukas09 parašė:
Ignoruoji klausimą ?
As atsakiau. Kur cia ignoras? 🤔
Mylima moteris parašė:
Moteros ,gal jau susikeiskit kontaktais ir rašinekit savo blevizgas asmeniškai viena kitai😎
Negalim, laukėm tavęs 😉
Vasarosgaiva parašė:
Nusitraukinet negalejai? 😂 Zinok dar nevelu relaktuot! Negi del savo vaiko to negali padaryt?
Vaikas valgo maistą normalu tu siūlai man bandytu maitinti vaiką ?Nejuokik r apskritai tema apie skiepus ,ar pasiėmei temoje ?
Vasarosgaiva parašė:
As atsakiau. Kur cia ignoras? 🤔
Ne tavo atsakymo nesupratau plaučiai galima?
Vabaliukas09 parašė:
Vaikas valgo maistą normalu tu siūlai man bandytu maitinti vaiką ?Nejuokik r apskritai tema apie skiepus ,ar pasiėmei temoje ?
5 mėnesių normalų maistą? Tipo kotleciukus???
Anaksunamun parašė:
5 mėnesių normalų maistą? Tipo kotleciukus???
Nu ir kas. Ir bandytu vaikus maitint reikia, nesvarbu, kad mamai kažkas biski su plaučiais
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai