Mane teta irgi mokino, kad skust negrazu. Bet juk reik kita karta, o ka daryt.
Dievas parašė:
butu va mano vaikas buvus tavo mamatai ir lele butu nauja turejus ir brolis menesi zaislu negaves
![]()
Nu va, kaip butu pasiseke
Dievas parašė:
butu va mano vaikas buvus tavo mamatai ir lele butu nauja turejus ir brolis menesi zaislu negaves
![]()
Nu va, kaip butu pasiseke
zosyte-Vilnius parašė:
Del leles pritariu, odel zaislu... hm.. nereikia jiems ju. Isdaigu tokiu prasimano,kad oi. O jei dar atskirciau viena nuo kito, tai zystu man istisai...
uj kaip pazistama
mano vyresnelis vaiksto palei duris kai mazelis miega ir dziaugiasi ko pabudimu lig saldaini gaves
o jaunielis vis klausia kur brolis, jei tas kur dingsta
cia neseniai is taxi lipom, tai vyresnelis pro vienas duris islipo, as su mazuoju pro kitas, bet maziukas nepastebejo kaip brolis islipo, tai kaip dejo verkt, kad broli svetimoj masinoj palikom
Katiukas parašė:
oj, kokia jus kategoriska. o jei vaikas paciups tusinuka ir visgi osmargins sienas jum nematant, tai kas tada?
As kalbu apie kvapa. Kad mesa ta kvapa duoda....
Nezinot, tada sociai info pasikraukit ziniu... Ir cia nepulkit kas butina kas ne, be to.... As ne kategoriska ir negyvenu zodziu Jeigu as gyvenu dabar.
tai tiek..
zosyte-Vilnius parašė:
Del leles pritariu, odel zaislu... hm.. nereikia jiems ju. Isdaigu tokiu prasimano,kad oi. O jei dar atskirciau viena nuo kito, tai zystu man istisai...
Butu mama !? Ko ? Duok papo :DDD gerai kai vaikai turi kompanija su kuo zaisti
Juditel3 parašė:
Nu kazkaip mamai trauma kaip suvokiu del tos leles skaudu zodziu
Dievas parašė:
As kalbu apie kvapa. Kad mesa ta kvapa duoda....![]()
kas puola, kalbu is PATIRTIES, kurios tikrai turiu, kad vaikui mesa butina.
jei tik mesa itakotu kvapa, tai manuju kakuciai smirdetu kaskart vienodai, bet kai gauna kopustu, pupeliu tai ta smardaline didesne.
Katiukas parašė:
kas puola, kalbu is PATIRTIES, kurios tikrai turiu, kad vaikui mesa butina.
jei tik mesa itakotu kvapa, tai manuju kakuciai smirdetu kaskart vienodai, bet kai…
tai prie ko tas butiniumas kai sneka tik apie kvapa !
daug dalyku kas suteikia kvapa pvz spinatai ,,malonu" slapimo kvapa padaro. Bet jei savaite nebutu racione mesos nebutu to kvapo koks buna ja valgant :). Tik tiek o butina ar ne pats vaikas pasirenka as asmeniskai mesos nevalgiau maza ir tas neitakojo tolimesnio mano gyvenimo.... Dabar valgau skanu visai
Katiukas parašė:
ir dar del kategoriskumo ir jusu paaiskinimo, tai, jei jus sakytumet, kad siandienai as mastau taip ir taip, o kaip bus pamatysim, butu visai kitas vaizdas![]()
Nu dabar paverkim kad jus viena nesupratot manes sitam forume
tikrai neskauda sirdies.
Dievas parašė:
tai prie ko tas butiniumas kai sneka tik apie kvapa !
![]()
gal as ne tokia intonaciaj perskaiciau jusu posta, nes man pasirode, kad jus primetat vegetarizma
ir agetuojat nemaitint vaiko mesa
mano bernam mesa pirmoj vietoj
Dievas parašė:
Nu dabar paverkim kad jus viena nesupratot manes sitam forumetikrai neskauda sirdies.
vat del sito tikrai verkt nesiruosiu, butu del ko
atejau apsikeiciau malonybem ir ne tik ir isejau pamirsusi apie sio pokalbio egzistavima
tam ir yra si tema
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai