Dievas parašė:
Bet apsiedziau kaip parseliskazkoks briedas valgyt 11 h bet nu vistiek verta buvo
![]()
Smagiausia kaip valgai taip vėlai ir tuti pasiteisinimą kad laukiesi, tada jau galima
Dievas parašė:
Bet apsiedziau kaip parseliskazkoks briedas valgyt 11 h bet nu vistiek verta buvo
![]()
Smagiausia kaip valgai taip vėlai ir tuti pasiteisinimą kad laukiesi, tada jau galima
kabinetuke parašė:
Smagiausia kaip valgai taip vėlai ir tuti pasiteisinimą kad laukiesi, tada jau galima![]()
Aha o paskui tik 20-30kg i virsu
manau kad svorio augimas nuo daug ko priklauso, nes pagal jusu teorijas as maziausia 30 kg turejau priaugti per nestuma, o priaugau 13 kg
valgyt pradedavau 5 - 6 val ryte, nes miegot negaledavau kaip valgyt noredavau, ir baigdavau kramtyt 21 - 22 val vakare, pabaigai visada budavo plyta sokolado, o kur dar jei pamatydavau submarinai ir kitas s...
net kigoninej kai gulejau su viena palatcioke ejom iki degalines, kad as submarina nusipirkciau. zinau nesveika, bet nu negaledavau kaip as ju noredavau
Katiara parašė:
manau kad svorio augimas nuo daug ko priklauso, nes pagal jusu teorijas as maziausia 30 kg turejau priaugti per nestuma, o priaugau 13 kgvalgyt pradedavau 5 - 6…
Tai cia geriau but negali valgai kiek nori ir i kuna beveik neina
NŽmona parašė:
Tai cia geriau but negali valgai kiek nori ir i kuna beveik neina![]()
aha
juokdavausi is saves, kad kaip konteineris as, viska is eiles kisu i save, ne nu noriu. tai stengdavausi bent kas dien iseiti pasivakscioti kai leisdavo galimybes, kad tik kuo maziau valgyt
o sugebedavau taij oij, cia ziurek kotletu prikirtau, tik lekste nusinesiau i virtuve jau saldainius valgau
Katiara parašė:
ahajuokdavausi is saves, kad kaip konteineris as, viska is eiles kisu i save, ne nu noriu. tai stengdavausi bent kas dien iseiti pasivakscioti kai leisdavo gali…
neblogai visai
drauge laukias tai irgi kemsa viska is eiles o priaugus labai mazai
NŽmona parašė:
neblogai visai
drauge laukias tai irgi kemsa viska is eiles o priaugus labai mazai
![]()
mane visi gasdino, kad paskutini menesi labai svoris padides, bet ne velnio
uztat coliukas ir gime
as tai dar nepamirsiu kai nuejau pas pazystama i svecius, paskui isejom iki miesto, nu ir uzejom i parde, pamaciau ledus ir nebegaliu kaip noriu, nusipirkau, tik isejau is parde ir valgau, ziuri visi eidami pro sali i mane didelem akim, galvoju, gal kas negerai, tada atsiminiau kad jau ziema
nu bet ka man daryti jei as noriu cia ir dabar
Katiara parašė:
mane visi gasdino, kad paskutini menesi labai svoris padides, bet ne velniouztat coliukas ir gime
as tai dar nepamirsiu kai nuejau pas pazystama i svecius, p…
jau su nestukem taip yra jeigu nori vadinas reikia
Labas rytas mielosios gyvaciukes. Vakar tiek cia uzraganejot visos, kad man net sio psl nebekrove
gal ir gerai, nes nekazka tepraleidau
kobryciu kolektyvas, virto durne ir debyle
As per visa nestuma priaugau 7 ar 8 kg, o valgiau ka norejau ir kiek norejau, o kai pagimdziau viskas ir nukrito.. Dziaugiuiosi genais, tikiuosi kai nustosiu maitinti neprades svoris augti labai, nes dabar tai Dukryte viska issiurbia tai irgi naudojuos proga, valgau ka noriu.
18 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai