lylalyla parašė:
O snieguole ir septyni nystukai,tai isties,kekse,kuri miegojo su 7vyrais![]()
Jo, o Raudonkepuraite mergaite, kuria nuskriaude vilkas. Tipo paslepta pedofilija
cia taip psichologai aiskina pasleptas pasaku reiksmes
lylalyla parašė:
O snieguole ir septyni nystukai,tai isties,kekse,kuri miegojo su 7vyrais![]()
Jo, o Raudonkepuraite mergaite, kuria nuskriaude vilkas. Tipo paslepta pedofilija
cia taip psichologai aiskina pasleptas pasaku reiksmes
Juditel3 parašė:
Oj lietuviu liaudies pasakos labai baisios. Mama pries miega skaitydavo tai pasiprasem kad liautusikaip zuikeliui kojas issukinejo po viena, karve pjove, avinel…
Aha, apie spinta esu pastebejus
man lb idomu, kaip vaikai i tai reaguoja..
Kad ir kaip mire mama, atejo pamote ir isvede tetis vaikus is pirmos santuokos i miska..
As db skaitau tas, kas man patinka. Viena is knygu: astuonetas is trepses namu, ir apie Varniuka. Va cia ir man fainiai, ir vaikam juokinga
zosyte-Vilnius parašė:
Jo, o Raudonkepuraite mergaite, kuria nuskriaude vilkas. Tipo paslepta pedofilijacia taip psichologai aiskina pasleptas pasaku reiksmes
![]()
nu taip,tyrinejo rasytojus,ju gyvenimus,ir atkase sasaju tarp real ju gyvenimo ir ju parasytu pasaku,ir va raso apie snieguole ir septynis nykstukus,o turi omeny moteri,kuri davesi su septyniais vyrais,viskas uzslepta,nera istraukoj parasyta,va si knyga apie paleistuve,ne
lylalyla parašė:
nu taip,tyrinejo rasytojus,ju gyvenimus,ir atkase sasaju tarp real ju gyvenimo ir ju parasytu pasaku,ir va raso apie snieguole ir septynis nykstukus,o turi omeny mo…
:
Lūšiukė parašė:
O Harį poteri parašė ragana ar kaip?norint matyti sąmokslą, galim visur tai atrasti. Bet kas per gyvenimas, jei net pasakų reikia bijoti, visur tik sąmoksl…
man ir jau taip atrodo,,,
Jusia parašė:
tai jei Jus neturtinga tai as isvis ubage nes negaliu pirkti sau eko produktu o bunant veganu oi kiek zolytes reik, dar ir riesutu ivairiu tai kaineles net akina :-…
Na nereiketu skaiciuot kitu pinigu
kiti atsisako tarkim brangiu rubu, kad galetu leisti brangesni maista
o kiti gali leisti ir brangiems rubams pinigu, ir maistui
man silpnybe rubai, Ir keliones, bet visada stengiuosi ir skaniai pavalgyt
la mour parašė:
Na nereiketu skaiciuot kitu pinigukiti atsisako tarkim brangiu rubu, kad galetu leisti brangesni maista
o kiti gali leisti ir brangiems rubams pinigu, ir mai…
as neskaiciuoju, bet ji menkina tas kurios nevalgo taip kaip ji, taigi galima parodyti ir kita medalio puse... as nei maistui nei rubams, turiu silpnybe taupyti namui
Jusia parašė:
as neskaiciuoju, bet ji menkina tas kurios nevalgo taip kaip ji, taigi galima parodyti ir kita medalio puse... as nei maistui nei rubams, turiu silpnybe taupyti nam…
Kiekvienas asmuo renkasi, kas jo manymui geriausia
bet pirsti savo nuomone, yra jau needekvatu
13 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai