2012.05.22 10:30 (prieš 14 m.)
emma parašė:
tai yra priklausomybe! ir labai rimta. rodos viskas ok,bet istikro taip nera. tikiu,kad net meiluzes jam nereiktu,nes tai uzvaldo visas mintis. mano drauges vyras su laiku isvis iniko nesveikai,tiesa pasakius man jos labai gaila.. nes tai irgi ne gyvenimas. laisvalaikio nera,nes idealiausias jis zaidziant . tai tikrai nera normalu. ir pabandyk jam grieztai uzdrausti juos zaisti,vat tada suprasi,kiek stipriai tai iauge i krauja!
zinok suprantu, pati su juo per si zaidima susitikau, susipazinau ir susimetem... kol jis vienas uk gyveno, net nezinau ar kokia pana susirasdavo nors ir savaitgaliui, nes istisai tuos zaidimus zaisdavo, kiekviena vakara sededavo prie pc
va sakykim su maziuku kai pastojau, bet nezinojau dar, tai buvau tiek uzsizaidus, kad ilgiau nei poros valandu neismiegodavau, kaip pasokdavau is miegu ir begdavau piliu tikrintis, nes sapnuodavosi, kad kaskas puola
bet va atsiradus maziukui, as pasitraukiau is zaidimu ir po biskiuka ji istraukiu
db va planavo rudeniop zaisti ir atostogu ta proga pasimti, bet va pastojau ir man jis bus reikalingesnis sausio menesi, tai kaip ir nuplauks jo riteriu karai