Diskusija perkelta iš kitos temos
Aš lankaus pas Stasiūnaitę. Esu labai patenkinta
Amuleda parašė:
Sveiki, rekomenduoju Peršiną, maloni, skiria daug laiko apžiūrai![]()
Ar ji dirba kurioje nors poliklinikoje ar tik privačiai?😊kokios kainos?
silyte parašė:
Aš lankaus pas Stasiūnaitę. Esu labai patenkinta![]()
ŠJšj parašė:
Aš lankausi privačiai, konsultacija su echo 90eur
Vilee123 parašė:
Sveikos. Kas lankotės pas M. Stasiūnaitę privačiai Vilutienės klinikoje, gal žinote kodėl negalima užsiregistruoti internetu (rodo kad nėra laisvų laikų)? Gal nebed…
Labas. Aš lankausi. Jeigu nėra laisvų laikų, tai reiškia šį mėnesį nebėra vietų, o kitam mėnesiui dar nepateikusi dirbamų dienų 😊
Stebėkite, turėtų atsirasti artėjant lapkričiui
Aistele parašė:
Labas. Aš lankausi. Jeigu nėra laisvų laikų, tai reiškia šį mėnesį nebėra vietų, o kitam mėnesiui dar nepateikusi dirbamų dienų 😊
Sakykit, jei ji prižiūri jūsų nėštumą, tai jau nebūna taip, kad nėra laisvų vietų? 😀 ar irgi kada reikia užsiregistruoti turit va taip žiūrėti, kada atsiras laisvų laikų?
Vilee123 parašė:
Sakykit, jei ji prižiūri jūsų nėštumą, tai jau nebūna taip, kad nėra laisvų vietų? 😀 ar irgi kada reikia užsiregistruoti turit va taip žiūrėti, kada atsiras laisvų …
Dažniausiai iš anksto susitariame kelintą savaitę turėčiau atvykti, tai nebūna problemų gauti vietos, bet pvz nėštumo pradžioj buvo situacija, kad po savaitės reikėjo atvykti, laisvų laikų nebuvo, bet įrašė vis tiek tą dieną kai dirbo ir priėmė.
Galit bandyti pasiskambinti į kliniką, būna atšaukia vizitus, tai gal ras tarpą priimti jus 😊
ŠJšj parašė:
Dirba ji MVK tik ten su laikais sunkiai. Aš lankaus privačiai. Moku 80€. Bet čia nėštumą prižiūri man
Vilee123 parašė:
Sakykit, jei ji prižiūri jūsų nėštumą, tai jau nebūna taip, kad nėra laisvų vietų? 😀 ar irgi kada reikia užsiregistruoti turit va taip žiūrėti, kada atsiras laisvų …
Mano ji taip pat prižiūri nėštumą. Tai vizito metu pasako, kad pvz po 3 savaičių pasirodyti, tai nebuvo taip, kad negaučiau vietos pas ją
plius didžiuosius echo pati siuntėsi į MVK ir pasakė kada ateiti
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai