Smiltys parašė:
Ačiū! Dar baisu džiūgauti, kadangi esu turėjusi biocheminį nėštumą, bet tikiuosi, kad šįkart viskas bus gerai. Ir jums linkiu sėkmingo IUI! 😊
Kad jusu zodziai dievui i ausi
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįSmiltys parašė:
Ačiū! Dar baisu džiūgauti, kadangi esu turėjusi biocheminį nėštumą, bet tikiuosi, kad šįkart viskas bus gerai. Ir jums linkiu sėkmingo IUI! 😊
Kad jusu zodziai dievui i ausi
Errrrrii parašė:
Hmm🤔 kaip keista man leido vos ne iškart atsikelt
o kur jus lankotes?
Euforia1 parašė:
o kur jus lankotes?![]()
Mes reprodukcines medicinos centre
Smiltys parašė:
Du metus buvo nepakankamas spermatozoidų judrumas, bet atliekant IUI paaiškėjo, kad labai stipriai pagerėjo situacija ir jau buvo normospermija. Vyras prieš kelis m…
O jums viskas gerai buvo ar ne ? Pagal gydytojus dėl vyro nepastojot taip supratau ?
Errrrrii parašė:
O kurioje klinikoje jums bus atliekama IUI ?
NW pas gyd. Žėba
Errrrrii parašė:
O jums viskas gerai buvo ar ne ? Pagal gydytojus dėl vyro nepastojot taip supratau ?
Man kaip ir viskas gerai. Progesteronas nebūdavo labai aukštas po OV, bet sakydavo, kad tokio pakanka. Mums kažkaip neakcentavo dėl kurio čia nepavyksta. Sakydavo, kad ir vyro situacija nėra tragiška, iš pradžių dar liepė pusmetį bandyti natūraliai, bet nepavyko 😕
Sokoladas27 parašė:
NW pas gyd. Žėba
Mes irgi pas jį darėmės 😊
Sokoladas27 parašė:
Labukas. Tai istikro buvo kūno reakcija i pastojima.. Dave baby žinia apie atėjimą mamą pakankines iki ligoninės 🙉😀Antras iui Teigiamas ♥️ ketvirtadienį apžiūra. La…
Kiek jums laiko bus per pirmą apžiūrą?
Errrrrii parašė:
Mes reprodukcines medicinos centre
O kokia kaina gavosi?
Sypt2022 parašė:
O kokia kaina gavosi?![]()
Pati procedūra 156€ + ovitrele 25€ ir letrozole kazkas apie 6€ na ir progesteronas dabar apie 8€
Vizitai nekainavo tyrimai taipat
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai