Agnijaaa parašė:
Po 2 IUI dariau testa nieko nerodė, antra diena kaip nėra mano dienu pasidariau testa ir rodo antra nerišku.
Nuosirdziausi sveikinimai ❤️
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįAgnijaaa parašė:
Po 2 IUI dariau testa nieko nerodė, antra diena kaip nėra mano dienu pasidariau testa ir rodo antra nerišku.
Agnijaaa parašė:
Sveikinimai! 👏 Mums, atrodo, taip pat pavyko IUI. Darėme pirmą kartą. Bet labai baisu, kad nepabėgtų 😕
Smiltys parašė:
Sveikinimai! 👏 Mums, atrodo, taip pat pavyko IUI. Darėme pirmą kartą. Bet labai baisu, kad nepabėgtų 😕
Tai vat ir man baisu, progesterona ir nebuvau nutraukus ir toliau reiks naudot tik nežinau kiek laiko
Netuke parašė:
Ačiū, tikėkimės nepabėgs
Agnijaaa parašė:
Tai vat ir man baisu, progesterona ir nebuvau nutraukus ir toliau reiks naudot tik nežinau kiek laiko
Man sakė dar bent mėnesį tai tikrai, o gal ir iki 12 sav.
WatermelonBaby parašė:
Ar reikia pradeti geri Letrozole 2-3 ciklo diena ar galima ir veliau jei ciklas ilgesnis? Kiek dienu reikia gerti?
Labas, aš gėriau nuo 2 dienos ir penkias dienas iš eilės, tada apie 10 ciklo dieną buvo apžiūra ir po jos paskyrė kada jau leistis ovitrelle, kad per 48 valandas įvyktų ovuliacija, tai per tas 48 valandas dar reikės atvykti jau pačiai procedūrai. Mano ciklas 28 dienos. Bet manau visoms panašiai, pradeda gerti 2-3 ciklo dieną, kad užauginti folikulus. 😀 o jums daktarė nieko nesake kaip gerti letrozole?
Netuke parašė:
Sokolade kaip jums sekasi?
Labukas. Tai istikro buvo kūno reakcija i pastojima.. Dave baby žinia apie atėjimą mamą pakankines iki ligoninės 🙉😀Antras iui Teigiamas ♥️ ketvirtadienį apžiūra. Labai saugausi ir lb pergyvenu, kad tik viskas sėkmingai būtų.
Sokoladas27 parašė:
Labukas. Tai istikro buvo kūno reakcija i pastojima.. Dave baby žinia apie atėjimą mamą pakankines iki ligoninės 🙉😀Antras iui Teigiamas ♥️ ketvirtadienį apžiūra. La…
Kaip dziaugiuosi ,sveikinu 😊
As laukiu ryt mm.jei susirgsiu tai pradesim cikla skatint ir iui,nebelauksiu.
20 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai