snaigė3 parašė:
Kaip šauksite, taip ir atsilieps.
Oj zinokit nevisada
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdasnaigė3 parašė:
Kaip šauksite, taip ir atsilieps.
Oj zinokit nevisada
Fanikea parašė:
Oj zinokit nevisada![]()
Bet jei atvažiuosi su nusistatymu kad viską geriau žinai už medikus, kad jie tik patarnautojai, kad "pastatysiu ant blakstienų" jei kas nepatiks- tikrai taip pat ir atsilieps
beje niekam konkrečiai nereikia.
snaigė3 parašė:
Bet jei atvažiuosi su nusistatymu kad viską geriau žinai už medikus, kad jie tik patarnautojai, kad "pastatysiu ant blakstienų" jei kas nepatiks- tikrai taip pat ir…
Cia tai faktas, bet kai jau tave pasitinka, dar net nespejus zodzio pasakyt, su surugusiu veidu ir replikom vos ne ko cia atvaziavot ir t.t tai cia jau visai kitas dalykas, tokiai gali but saldus iki melynumo niekas nepades
ir dar saiposi, buvau isidejusi iklota toki kaip per mm, nes lasejo vandenys. Akusere pamate ir sako, tu ka cia su tokiu iklotu nejuokink, jeigu tau begtu vandenys ne su tokiu butum, poto apkaltino, kad nusisneku nes atseit negali but iskart kas 3min saremiai( tipo vos ne as cia meluoju, kad gimdau
), beja kad ir kokia ji buvo nemaloni, mes su vyru visada islikome jai malonus, nes buvome geros nuotaikos ir siaip esame nekonfliktiski zmones. Akusere Regina Macerniene
Fanikea parašė:
Cia tai faktas, bet kai jau tave pasitinka, dar net nespejus zodzio pasakyt, su surugusiu veidu ir replikom vos ne ko cia atvaziavot ir t.t tai cia jau visai kitas …
Norisi susikeikti! Tu su jais norm, o prie taves kabinėjasi. Nu negaliu.
Patsy parašė:
Mamytes, o ar jums leido, lasino skatinanciuosius gimdant? Kazin kiek laiko leidzia naturaliai bandyt gimdyt ir kada jau pradeda siulyt skatinima?
Aš atvykau į ligoninę su varvančiais vandenimis. Pradėjo jie varvėti 7ryte, GN buvau 11. 16valandą jau siūlė leisti skatinamuosius,nes nesivėrė kaklelis(3cm tik). Paprašiau, kad palauktų, 18valandą pradėjo varvinti lašalinę, nes kaklelis toliau nesivėrė i,r anot jų, daugiau delsti negalėjome.
Patsy parašė:
Mamytes, o ar jums leido, lasino skatinanciuosius gimdant? Kazin kiek laiko leidzia naturaliai bandyt gimdyt ir kada jau pradeda siulyt skatinima?
Man lasino oksitocina, bet todel, kad gimdziau dvynes naturaliai. Viskas vyko labai greit. Pirmajai gimus paleido oksitocina, kad gimda pajegtu isstumti antraja. Ir dar po gimdymo man ji lasino ilgokai...uzgime placenta, susiuvo, o jis vis lasejo ir raiciausi nuo saremiu skausmo. Kaip paaiskino, kad susitraukinetu gimda, nes ji pertempta. Nuskausminamuju jokiu negavau
Teside parašė:
Man lasino oksitocina, bet todel, kad gimdziau dvynes naturaliai. Viskas vyko labai greit. Pirmajai gimus paleido oksitocina, kad gimda pajegtu isstumti antraja. Ir…
Aš po cp gaudavau nuskausminamuosius, bet žinokit nė velnio jie nepadėdavo būtent sarėmių skausmui malšint
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai