brigeliukas parašė:
buvom labai isberti tik gime
kaip gaila o nuo ko gal zinai?
brigeliukas parašė:
buvom labai isberti tik gime
wirgute parašė:
kad ne...bet jau dabar nieko nebeliko
dabar jau visas grazus mano bahuriukas
brigeliukas parašė:
maniskis tai pradejo budrauti, tai zinok man net labai labai geda, bet as nezinau ka su juo veikt dabar![]()
![]()
pakrutinu rankytes kojytes, pakutalioju...nbet kazkaip atrodo per mazai veiklos, bet kad lygu ir nera ka daugiau su tokiu maziuku nuveikti
![]()
su pilvuku ir mes nuo biskiuka pakariaujam, bet espumizanas padeda mum...dabar nusipirkau pankoliu arbatos, bandysim gal sitas pades, nebereikes tada nei espumizano![]()
tik va teko soske duot, nes pradejo laaaaabai savo pirstukus ir kumstuka grauzti...neuzmiega negrauzdamas...tai nusprendziau, kad geriau ciulptukas nei pirstai
tau gerai manoji ir pirstus kumsti kisa buna kad merliuka susikisa,bet tiutes nei per kur neima :(nors taip reiketu gal ramesne butu
Llili Odeta parašė:
tau gerai manoji ir pirstus kumsti kisa buna kad merliuka susikisa,bet tiutes nei per kur neima :(nors taip reiketu gal ramesne butu
man sunkiai jis ima, tenka pavargti gerai, kad tutis nuramintu...siaip ir paciai gaila kad tokaim mazam duodu...bet nenoriu leist ciulpt tu pirstuku
brigeliukas parašė:
maniskis tai pradejo budrauti, tai zinok man net labai labai geda, bet as nezinau ka su juo veikt dabar![]()
![]()
pakrutinu rankytes kojytes, pakutalioju...nbet kazkaip atrodo per mazai veiklos, bet kad lygu ir nera ka daugiau su tokiu maziuku nuveikti
![]()
su pilvuku ir mes nuo biskiuka pakariaujam, bet espumizanas padeda mum...dabar nusipirkau pankoliu arbatos, bandysim gal sitas pades, nebereikes tada nei espumizano![]()
tik va teko soske duot, nes pradejo laaaaabai savo pirstukus ir kumstuka grauzti...neuzmiega negrauzdamas...tai nusprendziau, kad geriau ciulptukas nei pirstai
na mes soske tai labai megstam, ypac pries uzmiegant, tai net ramintuvu vadinam, o paskui, kai uzmiega jos jau nebereikia, tai reikia priziuret visada ir is po ausies istraukti
wirgute parašė:
o jus naujai iskeptos mamytes pacios maitinate? kaip sekasi ?![]()
as tai maitinu pati ir visai gerai isivaziavom mes, kartais net apzoriuku pavadinam, tiek traukia kad atrodo tuoj kas is jos atims
brigeliukas parašė:
o kaip del maudymo, kada pirma karta issimaudet?
mes kita diena po gryzimo is ligonines issimaudem ir taip dabar kas antra diena maudomes
laurame parašė:
na mes soske tai labai megstam, ypac pries uzmiegant, tai net ramintuvu vadinam, o paskui, kai uzmiega jos jau nebereikia, tai reikia priziuret visada ir is po ausies istraukti![]()
maniskis tai ennoriai ima...tenka pavargti, kol ikisu
15 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai