Lauryna94 parašė:
Tai teks pakentėti, nebent gydytoja leis vaistus gert nuo skausmo. Laikykis![]()
Dekui, vieninteli paraceptamoli isbandziau, nepadejo, tai ir daugiau nebegeriu
Lauryna94 parašė:
Tai teks pakentėti, nebent gydytoja leis vaistus gert nuo skausmo. Laikykis![]()
Dekui, vieninteli paraceptamoli isbandziau, nepadejo, tai ir daugiau nebegeriu
Depeche_mode parašė:
Pagimdėt tris vaikus ir turit prisiminti ateičiai. Negalima. visą neštumą maudytis galima tik duše. Nebent norit anksčiau pagimdyti.
Oho, kaip kategoriškai
Maudžiausi vonioj visą praeitą neštumą, ir dabar nežadu atsisakyt. Geriasias relaxas koks tik gali būti, žinoma, nereik persikaitint, kaip jau kažkas minėjo.
iDei parašė:
Sveikos. Esu tiesiai iš gyd. Neštumas pagal mm turėtų būti 6sav 3d, bet temate tik puslyte, kurioje embriono nesimato. Ar kam taip buvo? Visi simptomai yra, ir pyki…
As vakar buvau, pagal echo 6 sav + 4 d. nemate embriono, manes nepykina, krutine lyg ir jautri, liepe po savaites ateiti ir kad pačiai butu ramiau pasidaryti HCG penktadieni ir pirmadieni.
waiwa Bar parašė:
Sveika. Pas kuria? Nes jos dvi yra ☺ su Jurgita teko susidurt kelis kartus, tai superine daktare. As einu i poliklinika, bet planuoju kelis kart nueit privaciai, ta…
As pas Valdareza. Tai va ir man atsiliepimai apie jA sakė tik gerus. Tai žiūrėsiu
Jure13 parašė:
Sveika ,as raip pat Siauliete ir einu pas V.Balciunienen ,man ji lavai patinka kaip gydytoja,isaiskina.Visas kolektyvas labai fainas,jauki atmosfera.Kada dabar eisi…
Irgi einu pas V. Balciuniene kolkas geri atsiliepimai apie ją viena karta lankiausi kolkas viskas gerai. Tai žiūrėsiu .
myliuuu parašė:
As siandien buvau pas seimos daktare, kadangi labai daznai slapinuosi paprasau slapimo tyrima padaryt, tai pasirodo cistitas- slapimo pusles uzdegimas. Gal kam buvo…
Man yra buve. Aisku nesilaukuau tada. Gyde antibiotikais, po to kitokiais vaistais. Dar geriau arbatas visokias nuo uzdegimo. Petrazoliu arbatos ir petrazoliu vobeles padeda, bet jei stiprys uzdegimas neuztejs voneliu
myliuuu parašė:
As siandien buvau pas seimos daktare, kadangi labai daznai slapinuosi paprasau slapimo tyrima padaryt, tai pasirodo cistitas- slapimo pusles uzdegimas. Gal kam buvo…
Futadoninas pats geriausias vaistas cistitui, man vos 1-2 tableciu uztekdavo, bet nezinau kaip nesciosioms, ar galima. Siaip spanguoles padeda, berots dar brukniu lapu arbata ?
kr1st1na parašė:
Sutinku su tavo gydytoja...man isvis ji atrodo pakankamai protinga...o kartais folio negeri ant nakties, nes man ir vakare kazkaip sunkiau, o kai isgeriu dar folio …
as geriu foli rytais...būna šlykštumas bet praeina neužilgo.
Eli000 parašė:
Oho, kaip kategoriškaiMaudžiausi vonioj visą praeitą neštumą, ir dabar nežadu atsisakyt. Geriasias relaxas koks tik gali būti, žinoma, nereik persikaitint, kaip…
Aš ir su pirma dukra maudžiaus ir dabar...na gal ir nerekomenduojama, bet stengiuosi nelipti i karsta vonia. nu bet negaliu aš be vonios man ten pats didziausias atsipalaidavimas.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai