Zivilyte20 parašė:
o pastojai jau su ziedu ar oer ta pertrauka>![]()
su ziedu
galvojom jau nebenaudosim, bet buvau nusipirkus tai isidejau ir stai kaip..
Zivilyte20 parašė:
o pastojai jau su ziedu ar oer ta pertrauka>![]()
su ziedu
galvojom jau nebenaudosim, bet buvau nusipirkus tai isidejau ir stai kaip..
Vik Tori Ja parašė:
su ziedugalvojom jau nebenaudosim, bet buvau nusipirkus tai isidejau ir stai kaip..
sveikinimai
ir nk kazin kad nesiojai ta zieda pastojusi ?kaip jauteisi ka laukiesi?
kacita26 parašė:
sveikinimaiir nk kazin kad nesiojai ta zieda pastojusi ?kaip jauteisi ka laukiesi?
na gavau siuntima pas genetike del jo ir siaip patikrai nes su pirmu kraujas buvo negeras. Aisku biski sokas buvo ne del to kad pastojau o del to kad su ziedu pastojau
reiskia taip turi buti
aciu
Vik Tori Ja parašė:
na gavau siuntima pas genetike del jo ir siaip patikrai nes su pirmu kraujas buvo negeras. Aisku biski sokas buvo ne del to kad pastojau o del to kad su ziedu pasto…
taip cia nuo nk nesam apsaugotos
Laba vakara, o tiksliau nakti
as viena is tu, kuri atejusi tyliai skaiciau komentarus, o db knieti paklausti jusu, patyrusiu, patarimo. nesisaugom jau menesi, paskutines mmmm buvo 08.22, si men dienos kol kas nesirodo. jautri krutine, bendras nedarbingumas, kitu pozymiu nera. siandien pasidariau testa, matau neryskia antra juostele..ar galejau pastoti taip greit? tikrai nesitikejau iskart panesteti, maniau po keliu men geriausiu atveju.. turbut reikia kartot testa po keliu dienu jei nesusirgsiu
mandy parašė:
Tempia pilvo apacia kaip pries sirgima..pakartosiu testa ryt ar poryt, ziuresim ka parodys![]()
tai manau parodys teigema nes bereikalo vaiduokliuku nerodo
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai