Jukaa parašė:
Mamytės, aš su tokiu klausimu: gal yra Panevėžyje naudotų autokėdučių, vežimėlių parduotuvė? Žinau tokias Vilniuje, Klaipėdoje, bet gal yra vietoje?
Titej ritej kainos nesikandzioja 😉 kokio amziaus vaikui kėdutes ieškot ?
Jukaa parašė:
Mamytės, aš su tokiu klausimu: gal yra Panevėžyje naudotų autokėdučių, vežimėlių parduotuvė? Žinau tokias Vilniuje, Klaipėdoje, bet gal yra vietoje?
katauskiener parašė:
Buvome vakar, bet ten tik dvi te buvo. 8.5 mėn, noriu keisti savo Doona į erdvesnę.
Jukaa parašė:
Buvome vakar, bet ten tik dvi te buvo. 8.5 mėn, noriu keisti savo Doona į erdvesnę.
Dar Vaikutyje pažiūrėkit, mes ten savo viena matavomės ir internetu pirkau ( radau geresnę kaina) o kita nusipirkom ,jie gera kaina pasiūlė.
Pigiausius pampersus radau Pampersai Pampersiukai arba Ieva Traskeviciute.
Lileila parašė:
Dar Vaikutyje pažiūrėkit, mes ten savo viena matavomės ir internetu pirkau ( radau geresnę kaina) o kita nusipirkom ,jie gera kaina pasiūlė.
Jo vaikutyje kainos užkeltos belenkaip. Geriausia išsirinti ir pasimatuoti parduotuveje, o pirkti internetu
Lileila parašė:
Ačiū! Vaikutyje buvau, tai realiai 360 Kėdutės tik Joie
katauskiener parašė:
Jo vaikutyje kainos užkeltos belenkaip. Geriausia išsirinti ir pasimatuoti parduotuveje, o pirkti internetu
Kadangi važiuoju kitą savaitę į Vilnių, pasimatuosime ten ir pirksiu Vinted. Ačiū visoms už atsakymus!
Mira. parašė:
Gal vedėt vaikučius pas odos gydytoją ir rekomenduotumėte ?
Sveiki Agnė Gaigalė
Lileila parašė:
Sveiki Agnė Gaigalė
Gera bet tik privaciai dirba
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai