Rade parašė:
www.internetine-tv.narod.ru/ Prasom, ziurek i sveikata, lietuviska tv nemokamaiIr tiesiogines transliacijos ir siaip kokie serialai
Zodziu, labai geras puslapiukas ;)
Aciukas tau ;) is kur tu esi ?
Rade parašė:
www.internetine-tv.narod.ru/ Prasom, ziurek i sveikata, lietuviska tv nemokamaiIr tiesiogines transliacijos ir siaip kokie serialai
Zodziu, labai geras puslapiukas ;)
Just1 parašė:
As dabar Lenkijoj sedziu, laukiu gimdymo, bet planai yra vel grysti i NL po gimdymo
Todel ir neapleidziu dar sios temos
Ir siaip smagus mamukai cia renkasi
Va, o kur ir kaip grysim , nezinau, labai daug klaustuku, as jau nesulaukiu is tikro to zingsnio . Ale dabar ne tas svarbiausiai, jau nedaug beliko iki leletes isvydimo
Tai laukimo nuotaikom gyvenam
Rade parašė:
As dabar Lenkijoj sedziu, laukiu gimdymo, bet planai yra vel grysti i NL po gimdymoTodel ir neapleidziu dar sios temos
Ir siaip smagus mamukai cia renkasi
Va, o kur ir kaip grysim , nezinau, labai daug klaustuku, as jau nesulaukiu is tikro to zingsnio . Ale dabar ne tas svarbiausiai, jau nedaug beliko iki leletes isvydimo
Tai laukimo nuotaikom gyvenam
![]()
Tai tevelis lenkas ane ?
o kaip cia gyvenot kuriam mieste gyvendavot?
Just1 parašė:
Tai tevelis lenkas ane ?o kaip cia gyvenot kuriam mieste gyvendavot?
Lenkas
Gyvenom miestuki tokiam, Waddingswen
Na cia arciau Alpheno, Hagos, tam gale
Rade parašė:
LenkasGyvenom miestuki tokiam, Waddingswen
Na cia arciau Alpheno, Hagos, tam gale
![]()
Blemba skaitau jau ir galvoju mano buvvusiam mieste Vlardingen
Just1 parašė:
Blemba skaitau jau ir galvoju mano buvvusiam mieste Vlardingen![]()
Mum dabar daug problemeliu bus, skaityk gryzt i Nl, as busiu bedarbe, maniskis neturi darbelio su kontraktu... Vaje vaje
Rade parašė:
Mum dabar daug problemeliu bus, skaityk gryzt i Nl, as busiu bedarbe, maniskis neturi darbelio su kontraktu... Vaje vaje
Tai jau jo kad vaje vaje
tai vistiek jei cia prisiregistruotum gal gautum kazka uz maziuka ar ne ? nezinau as cia tos situacijos kaip cia kas vyksta
Rade & Duzgia aciu
Duzgia parašė:
dddovileee, labai sveikinu![]()
![]()
O gimdymo planą pati susidarei, ar buvai kažkokį šabloną gavusi, pagal kurį rinkaisi, ko nori, o ko ne?
Jį prieš gimdymą akušerei davei?
O kuriame mieste Tu gimdei?
Atsiprašau už klausimų spamą
![]()
Bet kuriuo atveju, labai džiugu, kad viskas praėjo gerai
![]()
Duzgia, gimdymo planu pavyzdziu as pirma internete ieskojau. po to sudejau i viena, kas, mano nuomone, mums buvo naudinga ir reikalinga. As ji daviau akuserei ta ryta, kaip eilinis patikrinimas buvo, taip jau sutapo, kad ji mane issiunte i ligonine. Ji ji perskaite ir patikrino, paziurejo, ar namo norai su realybe sutampa. I ligonine dar pora kopiju veziausi ir ten padaviau, idejo i mano "ligos istorija". Ginekologe dar karta buvo atejusi pas mane to plano aptarti ir paziureti ar igyvendinamas.
Gimdziau Zwijndrechte (gyvenu Ridderkerk, prie Rotterdam).
dddovileee parašė:
Sveikos olandijos mamytesAs cia budavau retas svecias (del rasymo), bet paskaitineti uzsuku
![]()
Praeita savaite gime musu cuoliukeplanavau gimdyti ligoninej, su sava akusere (jie vadina poliklininis gimdymas). bet po apsilankymo pas akusere praeita antradieni buvau issiusta i ligonine del auksto kraujo spaudimo (medicininis gimdymas). o jis mano nuomone ne toks aukstas buvo... jie cia jei kas ne visai gerai yra, jie nerizikuoja, siuncia is kart. po pasitarimu daktarai nusprende nelaukti kol gamta prades veikti ir sekancia diena pradejo skatinti. Likau viskuo patenkinta. turejau savo gimdymo plana, kuri sudariau ir akusere dar ta pati paskutini ryta patikrino. Kiek imanoma, mano plano ginekologe ir seseles ligonineje laikesi
![]()
dabar namuose supuoju savo maziuke![]()
Beje, man irgi labai patiko, kad cia savaite po gimdymo ateina sesele i namus ir padeda namu ruosoje, tikrino mane ir maziuke, ir moke, kaip man reikia su ja elgtis, prausti, maudyti, maitinti ir t.t. As kaip nauja mama likau tuo be galo patenkinta. Ir jokiu kysiu!!!
Smagu, kad viskas gerai ir sveikinu susilaukus mergytes!
Apie kokius kysius Olandijoje galima galvoti? Juk uz viska susimoki draudimui,uz dyka gi niekas nevyksta
Mamytems,lietuviska televizija internetu galima ziureti per www.emigrantas.lt ,yra 15 lietuvisku kanalu ir dar kazkokiu.Menesio kaina 12 euru.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai