dine parašė:
monce mokejai zaidimu kambary? taviske nezaide ten lyg ane? is manes tada tai neeme, sako kad jus dar greit nezaisit![]()
is manes irgi neeme
dine parašė:
monce mokejai zaidimu kambary? taviske nezaide ten lyg ane? is manes tada tai neeme, sako kad jus dar greit nezaisit![]()
is manes irgi neeme
dine parašė:
o tu dalyvavai kaip cepelinus valgem ir ka apie zaidimu kambary kalbejom?
monce parašė:
o tu dalyvavai kaip cepelinus valgem ir ka apie zaidimu kambary kalbejom?
nea, o ka kalbejot? ma tai jokio skirtumo, kieno vaikai zaidzia jau tai ten gal idomiau, musu mazgiai dar neisrankus
Kistukasss parašė:
ir as siuos naudojau.man patiko.vienkartiuniai nepatiko visai
turejau as ir surinktuvus Avent (tik i siuksline ismest dbr, ner kur det) ir tuos medvilninius daugkartinius (labiau gal tik namie bunant praverte), bet labiausiai pasiteisino vienkartiniai Johnson's baby bent jau man
o pasirodo prie kompo ne tik su kava ar arbata geriau nesedeti, mane kai visur tiesiog "lydi sekme", tai as budama su tais surinkikliais, kur virsuj skylutes yra, ko tai pasilenkiau i ekrana paziureti is arciau ir tik kliust pienelis ant kompo...
issisukau su P raides neveikimu, tfuuu
na tie daugkartiniai tikrai greitai prisipildydavo,vis skalbdavau ir skalbdavau.bet kada maitinau ir namie sedejau tai man buvo patogu.o kas ilgai maitina visur daug keliuajia tai gal ir vienkartiniai patogiau ,suslampa ir pasikeiti :)as atsimenu did.pakuote i ligonine nusiveziau vienkartiniu,tai vos istekau per tas kelias dienas to pako,nes upeliais bego..tai va skalbiausi ir bedos nemaciau
jovityte28 parašė:
Patarkite kuo geriausia tepti vaikucem smegeneles nuo dantuku,jauciu jau kazkada islys nes jau ten kazkas matosi....Reikia kazka nusipirkti,kad butu geri.....
as tepu Kamistad Baby, jauciu kad jau mums ir antras tuoj lys
kleve parašė:
as tepu Kamistad Baby, jauciu kad jau mums ir antras tuoj lys
jau antras?kaip faina jums ar jaucet kad padeda?
jovityte28 parašė:
jau antras?kaip faina jums ar jaucet kad padeda?
ramesne pasidare,kaip noriu patept jau ji supranta ka as darysiu,leidzia patept
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai