georgita_p parašė:
As nedygsniuoju, bet atradau kt buda graziai sujungti (man atrastas sis budas gal pries metus)
ir as daznai megstu megzti be siuliu..., pvz. kokiom suknelem toks mezgimo budas super
georgita_p parašė:
As nedygsniuoju, bet atradau kt buda graziai sujungti (man atrastas sis budas gal pries metus)
ir as daznai megstu megzti be siuliu..., pvz. kokiom suknelem toks mezgimo budas super
georgita_p parašė:
Arba dabar daugiau praktikuojuosi mezgime be siuliu, t.y mezgu viska ratu iki rankoviu isemimo![]()
aš vaikams labiausia mėgtu megzti nuo viršaus reglanu be siūlių, reglanas leidžia nekreipti per daug dėmesio į pečių plotį o ir nuo viršaus megztas megztukas labai lengvai yra pailginamas ir pats kunelsi ir rankovės o kitas labai didelis tokio emzgimo pliusas kad galima sumegzti siūlus visus iki paskutinio galo, likučių naikinimui geresnio būdo nežinau...
Sveikos. Kalbate apie reglana man jis labai graziai ziurisi ant vaikisku rubeliu
as pati tokia mezgeja, moku kojnes ir kepures
gal galite imesti kokia nuorodele, ar paaiskinti kaip ismokti megzti reglana nuo virsaus
buciau labai dekinga. Ziema arteja, norecia savo mazge apmegzti
Bernadeta parašė:
Sveikos. Kalbate apie reglana man jis labai graziai ziurisi ant vaikisku rubeliuas pati tokia mezgeja, moku kojnes ir kepures
gal galite imesti kokia n…
siek tiek info yra cia: buveine.blogspot.com/2011/08/reglanas.html, gal kazkiek pades
sima32 parašė:
siek tiek info yra cia: buveine.blogspot.com/2011/08/reglanas.html, gal kazkiek pades![]()
Super sitas psl. neperseniausiai ir as pagaliau isbandziau reglana, tik mezgiau be siulu is apacios i virsu
Sveikutės,
Na gi jei priimsit, tai prisijungsiu ir aš į jūsų būrelį. ;) Jau senokai esu prisijungus prie tėvų darželio, bet va tik dabar aptikau šią temukę..
Šiaip mėgstu ir nerti ir megzti, tad pašmėžuosiu ir tarp nėrėjų ir tarp mezgėjų.. ;) Na, o susipažinimui, vienas iš paskutiniausių darbukų - megztos kelnytės.

dodone parašė:
Sveikutės,
Na gi jei priimsit, tai prisijungsiu ir aš į jūsų būrelį. ;) Jau senokai esu prisi…
Sveika prisijungusi
, kuo daugiau, tuo smagiau
Mielas mezginukas
dodone parašė:
Sveikutės,
Na gi jei priimsit, tai prisijungsiu ir aš į jūsų būrelį. ;) Jau senokai esu prisi…
nu gi grozis tu kelnyciu...nemoku as ju megzt
nesuprantu kaip ir nuo kur pradeti
zyliukas28 parašė:
nu gi grozis tu kelnyciu...nemoku as ju megztnesuprantu kaip ir nuo kur pradeti
![]()
kad ir as mokeciau
pati esu padarius dvejus teptiukus

o dabar pleduka/dekuty mezgu
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai